Fatma_armutcu 1 haftadır idrarimda yanma var çok sık idrara cikiyorum bide koku var sağlık ocağına gitsem bakarmi ki ilaç vs verirlermi bide 13+1 haftalık gebeyim bebeğe zararı olurmu?
Basakhilal Fatma_armutcu enfeksiyon ciddi bir rahatsızlık mutlaka doktora görünmeniz gerekiyor bebeğe zararı olabiliyor
Mavisim3457 Fatma_armutcu Benim sağlık ocağı rutin kontrolde idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı lakin doktor semt polikliniğinde ki kadın doğum doktoruna gidebilirsin o sana ilaç yazar dedi. Kendi yazmadı. Bence hamilelik olduğu için kendini riske atmak istemedi.
Yagmurr8 Fatma_armutcu 32 haftalık hamileyim 2 kez enfeksiyon geçirdim sizinle benzer şikayetim vardı. İkinci kez enfeksiyon olduğumda ilaç kullandım doktor yazmıştı bir kullanımlık antibiyotik gebeler içinmiş, iki kez de fitil kullandım ve bol bol su içip idrara sık çıktım geçti doktor hiçbir sıkıntı da olmaz dedi.
Abaegrkk 9 ay boyunca idrar yolu enfeksiyonu yaşadım antibiyotik bile kullanmak zorunda kaldım ama geçmedi. Erken doğumu tetikler diye korkuttular beni ama öyle bir şey olmadı şükür bebeğe de bir zarar vermedi.
Aybarssmom_ Sağlık ocağından ziyade bi kadın doğum uzmanına görünün bence, bende yanma vs yoktu ama enfeksiyon çıktı geçen cumartesi acilde. Pazartesi tekrar gidicem gebelikten enfeksiyon çok sık olurmuş🤦🏻♀️