Gzdesri Merhaba var mı Çorlu’dan olan acaba ? Hangi doktora gidiyorsunuz acaba ? Devlete giden varsa memnun musunuz devletten
Meneksekara Gzdesri Merhaba! Devlet zikri bey özelde ise reyapta Oğuz bey Oğuz beyden çok memnunum zikri beydende memnunum
Aysedmr Gzdesri merhaba ben ilk doğumumu Oğuz beyde yaptım Reyap ta çok memnundum . Şimdi 2. Hamileliğim devlete gidiyorum zikri beye gittim bir kez sevdim ama nasıl ilerler bilmiyorum 😇
Berraaak Merhaba ben de vatan hastanesi Erson bey’e gidiyorum 10 gün sonra doğumum var ve çoook memnunum kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏻
Gzdesri Berraaak bende erson beye gidiyorum doğum şekliniz ne olacak sezaryen mi acaba ? Kendisinin önceliği normal doğum mu sezaryen mi bir türlü kestiremedim doğrusu 🙈
Hilalyamanorhan Aysedmr Merhabalar bende oguz beye gidiyorum da şu an memnunum kendisinden acaba önceliği normal doğum mu bir de hastane olarak nasıl ilgililer mi acaba çorlu da yeniyim de
Aysedmr Hilalyamanorhan benim riskim vardı suyum çok azdı devlette bile sezeryan denildi Oğuz bey hem moral verdi hem destek oldu suniyle başlattı doğumu normal doğum yaptım duyduğum kadarıyla hep normal doğum taraftarı . Hastane olarak çoğu ebelerden memnun değil ben hepsinden memnun kaldım çok yardımcı oldular