SevgiTuracanlolu B-P-R benim de ilk aşım da bir sıkıntı olmadı ama ikincisi çok kötüydü. Ateşim çıktı sanki kolum kopacak gibi ağırdı şişti ama ertesi gün düzeldi. Bence ikincisini de yaptır. Kendin ve bebeğin için. Sonuçta sağlığımız için gerekli
Gulsummldr zlemzcanzl ay telefon numaranı istemiş ya. Kimdir nedir arkadasım. Belkide erkek. Ay sapık mıdır nedir allah korusun.
Aysecann B-P-R bende yaşadım aynen böyle ikinciyi yaptırmak istemedim ama doktorum yaptıracaksın dedi ikincide bunlar olmayacak dedi olmadı da şükür korkma yani
Gulayse0233 Zeynepkizilgul bende de 24 haftalİken tetanos aşısı için çagiracagiz dediler. Dozlari dà şimdi duydum 🤔
yesim9401 B-P-R canım senin biraz erken olmuş gibi genelde 20li haftalarda oluyordu. Benim mesala 21.hafta ilk dozdu ve gerçekten 3 4 gün ağrım oldu çok fazla 2. Dozum 25. Haftada oldu hiç ama hiç ağrımadı bende ilki gibi olur diye korkuyordum.
B-P-R yesim9401 ya peki Bişey Olmaz Demi Erken Olduğum İçin Bebeğime Bişey Olmaz Demi Bana bişey söylemediler 15 haftalıkken gel denildi
Selcannnn B-P-R senin söylediklerinin hepsi ilk dozda bendede olmustu ama aç karnına gittim migdem bulandigi icin yemek yiyemiyodum ondan olmustu ikizci dozda tok gittim hicbisey olmadi ağrida ilk seferki gbi olmuyo canim merak etme 🤗
Hatice66 B-P-R canım bende ilk dozu oldum bi hafta bebegimin hareketleri yavasladı kolumu oynatamadım agrıdan taş gibi oldu kolum ikinci dozu vurunmadım mecbur değilsin
B-P-R Burcinkmslgl Bilmiyorum Ya Hiç Bukadar Acı Çekmemiştim Tabiki Herkesin Bünyesi Bir Değil Ama Gerçekten kötü oldum
B-P-R Gulsummldr yok Bende Yaptırmayı Düşünmüyorum Bebeğime Bişey oldu diye çok korktum çok şükür Bir sorun Yoktu şuan Yatıyorum Zaten 🤦
Burcu582 B-P-R ikincide acımıyo ilkinde bende cok kötü oldum 3 gün falan ateş gibi yandı şişti ama bende baygınlık falan olmamıstı doktorunuza bi danışın bence belki alerjiniz vardır
B-P-R Burcu582 Normal Dedi Böyle Yansıdı Etkileri Varmış Dinlenmemi Söyledi Ateşim Çıkarsa Veya ağrım Olursa Da Minoset Yazdı Ağrı kesici Ama Kulanmadim Çok kötü olursa nda gel dedi
yesim9401 B-P-R eğer gel dedilerse olmaz inşallah gönlünü ferah tut çok aklına getirip kendini huzursuz etme