B-P-R Sağlık ocağına gittim saat 2 de Asi Oldum İlk asimdi 15 Haftaligim Okadar kötü oldum Ki Basım döndü Midem Bulandı Kendimden Geçtim Baygınlık Gecirdim Ayağımı havaya kaldirdilar öyle kendime Geldim Sonra Hastaneye geçtik Hemen çok şükür bebeğim iyiimis Ama şuan kolum felaket Ağrıyo İkinci İğneyi Yaptırmak Zorundamiyim Yaptirmasam Olmuyomu acaba 😑😑 çok kötüyüm Bıdaha Yaptırmak istemiyorum
zge_frdi B-P-R benim ilk dozda hicbir seyim yoktu ikinci de kötü olmustum. Bu konuyu doktorunla görüşsen daha iyu olur
Burcu35 B-P-R canım yararı zararından daha fazla o yüzden olmakta fayda var tabiki. Bende 1 hafta kolumu kıpırdatamadım üstüne yatamadım. Ama yinede alerjin mi var diye bi araştır bence
Tugbaay B-P-R sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben hamile kalmadan önce yaptırmıstım hayatımda hiç bu kadar ağrı yaşadıgımı hatırlamıyorum gercekten, ama bence ikinciyi de yaptırın. İki taneden sonra 3. Cü zorunlu degil diye biliyorum
Efuli53 B-P-R kolun daha bı hafta agrıyacak. Yerinden kaldıramıcaksn maalesef 😑😑 ama ıkıncısınde hc bı agrı olmadı bana. Sadece bı ıkı kere ateşlenmem oldj
Irmakdkm İkincide o kadar acımıyomdiyolar ben bi kere vurulmuştum tetanoz ama 5 yılı geçtiği için vurulmak gerekiyomuş
B-P-R zge_frdi Dediki Alerjinin Olabilir Biseye 2 3 gün içinde Anlasilirmis İkinciyi Olmak Zorundamiyim Acaba Olmasam Olurmu
Efuli53 B-P-R ikincide agrı sızı olmuyo neden olmuyosun çok önemli bu. Cocugun için o kdr acıya katlan. Bu aşılarını olmazsan bır sonrakı gebelıgınde sıfırdan baslıyormussun. Veee dogumda kullanılan aletlerden mikroplardan koruyo bızı.
Duyguanneoluyor Bide aşı için erken değilmi bizi 18. Haftada çağırmışlardı gittik 19. Haftada yapalım haftaya gel demişlerdi
Kbrasuer Ben hiç böyle olmadım ya aşı vurulmus gibi deyildim çok rahattım 3 tozu olcam şubatta insallah ama bünyeyle alakalı olabilir canım
Gulayse0233 Zeynepkizilgul bende de 24 haftalİken tetanos aşısı için çagiracagiz dediler. Dozlari dà şimdi duydum 🤔
NeslihanOner Kızlar üç tane mi aşı var ya 😔 ben bi seneye yakın oluyo ayağım ufak bi kesildiği için vurulmuştum. Herhalde bana vurmazlar diye düşünüyorum ama üçü de mi vurulmaz yoksa ilki mi??
deletedmom6295 B-P-R ilk alının koruyuculuğu 1 aydır. sonrasındaki dozu yaptırmadığınızda hiç yaptırmamış sayılıyorsunuz zaten. tek dozu son haftalara gelenlere yapıyorlar genellikle
aslihansinem92 B-P-R 1. Ve 2. Dozda da hiç bisey hissetmedim rütun hayatima devam ettim dogumdan 3 ay sonra 3. Dozu yaptrcam hatta sasrdim sanirm bünye meselesi 🤦😊
Muhammedamine B-P-R 15 hafta aşı için erken bir hafta zaten . Ama bu kadar kötü olmanızı anlayabilmiş değilm madem alerjiniz var mantıken sizin bu iğneyi bir daha vurulmamanız gerekiyor Sizin ve bebeğinizin sağlığı için .siz doktorunuz ne derse o şekilde hareket edin lütfen . Geçmiş olsun
B-P-R Muhammedamine İlk Gebeligim Ve Hiç Bilmiyordum kaçıncı Haftada Vurulduğunu Doktor Alerjin Varsa 2 3 gün içinde Belli Olur Dedi Kolunda Şişlik Kızarıklık Sağlık Ocağı zaten biliyodu 15 haftalık Olduğumu Vurdular Ona Rağmen Bıdaha Kesinlikle Yaptırmayı Düşünmüyorum Zaten O An Ne Çektiğimi Bir Allah Bilir