beyzzsenturkk yedek telefondan yazıyorum iphone kullanıyorum şifremi unuttum değiştirmiştim yüzümü okumadı 15 dk diyor açamıyorum napıcammmmm hatırlayamıyorum da not almayı da unuttum salak kafam ya
beyzzsenturkk beyzzsenturkk nolur açılır diyiiinn😭😭😭 bi kere takıldı ya aklıma daha hatırlayamam napıcam
minikmucizeemaak beyzzsenturkk Açılacağını sanmıyorum iPhone koruması çok iyi, telefoncu ancak bi şekilde uğraşabilirse uğraşır oda bi ihtimal
TubaDMR4 beyzzsenturkk Icloud şifreni hatırlıyorsan başka telefondan apple müşteri hizmetlerini arıyorsun senden bilgilerini istiyorlar bi kaç işlemden sonra açıyorlar telefonu bende yaşadım aynı durumu
miniklerim__ beyzzsenturkk telefonun ne kapat ac telefonu yux okuma bazen oyle yapiyo . Telefoncya git sifre kiriyolar icindeki herseyi korumaya aliyolsr aglama be bunun için
beyzzsenturkk minikmucizeemaak evet iphone serisine bayılıyorum ama beni hüsrana uğratmasın ya tüm şifrelerim aklımda bu hariç hatırlayamıyorum 😭
beyzzsenturkk fztanne_ bilmiyorum sanırım yanlıs okudu tekrarladığında da şifre istedi o an kafama dank etti ya 😭
gamzecgr beyzzsenturkk iCloud şifrenizi mi hatırlamıyorsunuz normal ekran şifresi mi ekran şifresiyse açar telefoncu iCloud olunca bişi yapamiyorlar da
bebegimmm60 beyzzsenturkk https://support.apple.com/tr-tr/HT204306 bu linkte ne yapman gerektiğini anlatıyor canım