December Nnoktaa ben de 17 den beri hissediyorum karnım yukarı bile çıkmadı hep aşağıda duruyor erkek bebek oyle oluyor diyorlar ama artık yukarı çıksın istiyorum gercekten çok zor durumda kalıyorum 😁
Nnoktaa December erkek anası olmak işte.. 😂 oğlum dur oğlum yapma oğlum etme. Anne karnında başladık eyvah eyvah 😂😂
irem10 Kızlar bende 26 haftalık gebeyim çok hareketli bir bebek maşallah, 2 gündür sağ tarafımda şişiyor elime serrt geliyor kafası sırtı yada kalçası olabilir diye düşünüyorum sizdede oliyor mu soktu oraya galiba bı sönüyor bir ittiriyor bişi olmaz demi
December irem10 evet oluyor karnım yamuluyor sağ tarafa doğru 😁 biraz masaj yapıyorum gidiyor ordan baska tarafa toplanıyor 😂
expectantmom_ Defnesmom_ sizin haftalarınızda endişelenip gece soluğu acilde almıştım.tam olarak aynı hissiyat vardı.doktor herşey yolunda bebek normal dedi hiçbi sorun yok nedenkorktun ki dedi.o günden bugüne de arada yine aşağıda hissederim ama bu haftalardan sonra nerede hareket etse zamanla alışacaksınız merak etmeyin ☺️
S-91 Defnesmom_ 4 cm biraz kısa benim Rahim ağzı kısalığım (35-36cm) doktoru endişelendirmişti ve takip edeceğim eğer 28 cm olursa hemen dikiş atacağım ki riske girmeyelim demişti. Rahim kısalığında erken doğum riski oluyor. Doktorunuza tekrar bi danışın gerekirse dikiş atılsın daha bebek büyüyecek çünkü.
Defnesmom_ S-91 sizin dediğiniz mm çaptır 40 cm olması imkansız. Benim detaylı da ölçümüm 40.6 mm çıktı çünkü ona doktor normal dedi.
December S-91 kız 35-36 cm nedir mmdir o 😂 orası o kadar uzunlukta bir yer değil bazı doktorlar mm bazıları cm bazında söyler. 25mm altında olursa serklaj yapıyorlar. Ya da daha sıkı takip.
hopefortomorrows Defnesmom_ 23+5, geçen hafta farklı bir rahatsızlık yüzünden beni üç tane kadın doğum uzmanı gördü üçü de her şey yolunda dedi. Ama dediğiniz bende de oluyor. Doktorunuz zaten kötü bir şey dememiş korkmayın. Demek birçok insan yaşıyor bunu