elifserkancinar
Merhaba kızlar, burada çok aktif olmasam da elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ve çoğu kez doğum hikayelerinizi okumuş bulundum, ben'de mutluluğumu size yazmak istedim😊
Ben planlı sezeryan'la 39+3'de doğum yapicaktım aslında ama maalesef benim sabırsız oğluş beklemek istemedi🙈😂 2 kasım günü yani 38+2'de akşam saat 19 civarları suyum geldi eşofmanımdan aktı resmen baya yoğun bı şekilde hemen ne olur ne olmaz hastane çantamizida alıp hastenenin yolunu tuttuk. Kontrol edildim suyun gelmiş hemen sezeryana almamız lazım dediler.tabi aldı beni bı heycan 🙈 neyse bende kansızlıkta var 2 poşet kan takılması gerekiyodu sezeryandan önce bı poşet takip hemen ameliyata aldılar. Spinal olacaktı, ilk sezeryanimida öyle yapmıştım ve memnundum, velhasıl bu sefer spinal uygulandıktan sonra acıyı resmen hissettim. Hissediyorum ben dedim bana, anestezi uzmanı kaç kilo olduğumu sordu sonrasını hatırlamıyorum 🙈 genel uygulamışlar hissediyorum diye yani bütün narkozlari aldım 😂😂🙈 doğumdan sonra yoğun bakıma alındım tekrar kan takıldı saat 22:15te oğlum doğdu ben yoğun bakımda sabahladım. Oğlumla sabaha kadar babaanesi ilgilendi, 2 saatte bir emzirmeye getiriyodu yanıma sadece sabahta tamamen kavuştuk zaten 😍😍😍 2 gece hastenede kaldık şimdi evimizdeyiz 2.855 gr 49 cm doğdu minnak oğlum. İste bizim hikayemiz de böyle 🙏😁Çok guzel bi duygu arkadaşlar rabbim dileyen isteyen herkese annelik duygusunu nasip etsin inşallah bebeğini bekleyen annelerimizde sağ salim kucaklayın hayırlısıyla, herkese sevgiler 🤗😊