aslanprenses_ Ozoooo en iyi yaptığım yemek lazanya bir de sebze çorbam güzel olur. Mutfakta çok yetenekli değilim 😂
GlstnMrt Ozoooo benim pilavım çok güzel tane tane olur sonra bide kek pasta çok iyi yaparım hergun illaki bir tatlı yaparım
Mummumlilo Benim en güzel yaptığım bşy yok galiba ya makarnayı güzel yaparım🤪 pilavımda fena olmaz yenir yani aç bırakmam😅
kelebekucusu tazeanne123_ bence makarna diyip hafife almamak lazım basit gorulmesine rağmen onu da herkes yapamiyor özen istiyor ayrica tam bir makarna delisiyim😋😋
Bilge_11 Sulu yemekleri güzel yaparım (Çorbalarda dahil) pilavım da güzel olur tane tane. Ama şu karnıyarıkla musakkayı hakkettiği gibi yapamıyorum sinir bozucu. Patlıcan yemeklerini de çok severim üstelik
Kiwitoveannesi Ozoooo trilice yaparım ve içli köfte her aksam misafirim olur haftada 1 kere bursadan geliyorlar 15 kişi onları ağrılarım artık yemeyin ustası oldum diyebilirim
Kiwitoveannesi Ozoooo biraz zor oluyor tepsi tepsi yapıyorum Allahtan eşim evde pazar günü bide kendi tarafı olunca cocugada bakıyor bende rahat rahat yapiyom