Yaseminanc Merhaba hanımlar Haftaya girdim ve 2 gündür çok fazla sol kalça tarafımda ağrı var. Yürütmüyor bile .. Doktora sordum rahim genişlediği için baskı yapabilir, yatak istirahatinde olduğum İçin olabilir vs dedi. Bu durumu yaşayan oldu mu? Öyle bir ağrı ki ağlattı ve yürüyemez oldum.
yeninesilanne-99 Yaseminanc Magnezyum kullanmalısın canım, bende o kalça ağrısı yüzünden ne yürüyebiliyodum ne de sağa sola dönebiliyodum. Çok şükür doktorum magnezyum verince rahatladım
uralnur Yaseminanc birebir aynısını yaşadım hatta daha fazla bile olabilir magnezyuma başladım çok iyi geldi şükür kesinlikle başlamalısın
Yaseminanc yeninesilanne-99 ne zaman başlamıştı sizde bu kalça ağrısı ve kullandıktan ne zaman sonra geçti ağrınız? Doktorum hiç söylemedi bile bana magnezyuma başla diye. Ya ağlamaktan helak oldum adım atamaz oldum.
yeninesilanne-99 Yaseminanc ben şuan 39+5 haftalığım, 1 aydır kullanıyorum. Suya atılan tabletten verdi doktor içtikten 1 gün sonra ağrım hemen geçti halada kullanıyorum
seymasbal Yaseminanc ben magnezyumu hamile kalmadan öncede kullanıyordum kötü bir şey değil yani migrenim var benim o yüzden ve hamileliğim başından beri kullanıyorum ama inanır mısınız ona rağmen bazenleri belimde ağrıyor oluyor bacağımda ağrı oluyor yani hafif tabi birde hemen etki etmez biraz kullanmak gerekir
Sdslnby Yaseminanc çok teşekkür ederim inşallah bu yüzdendir yoksa doğum olana kadar beklemek çok zor olcak benim için, yarın izmire ailemin yanına gidiyorum, pazartesi doktora danışıp hemen kullanmaya başlayayım bende
Balahatunn Magnezyum kullanmalisin. Bende cok daha erken haftalarda baslamisti. Her gun duzenli maden suyu iciyorum ve magnezyum kullaniyor gecti cok sukur
Yaseminanc Şimdi doktorla konuştum rahim ağzı boyuna bakacakmış yarına randevu aldım nasıl gideceğim onu da bilmiyorum. Ağlamaktan kasıklarım ağrıdı. Ben böyle acı yaşamadım kızlar dua edin nolur geçsin sıkıntılı bir durum olmasın inşallah bende de😢😢
Yaseminanc Çok teşekkür ederim doktor nedense ısrarla muayeneye çağıtdı buna da korktum başka bişi olmaz inşallah
Yaseminanc Sdslnby bende bel fıtığı vardı sanırım belimi üşütüp fıtıktan dolayı ağrılarım olmuş. MR çekemedikleri için tam birşey diyemediler ama ultrasonda bütün karın bacak ve venöz damarlara baktılar. Çok şükür bir şey çıkmadı. Sıcak su koyuyorum belime ve eşim masaj yapıyor. Bir de hastanede ağrı kesinti serum taktıkar çok şükür çoğu geçti ağrının. Allah herkese şifa versin.
Yaseminanc Mavidunyamm acilde önce ağrı kesici serum bağladılar. Sonra evde sıcağa yakın ılık su ile tuluk yaptım belime. Magnezyuma da başlattı doktor. Ama epey bir muayeneden geçtim. Vajinal muayene oldum serviks boyu İçin. Ultrasonda bel bacak venöz damarlara bakıldı. Çok şükür bir şey çıkmamıştı.