tatlibebegim_ ipeklinaismom hadi inşallah duyarız bende tam 6 haftalık olucam inşallah duyulur erken değildirr
ipeklinaismom tatlibebegim_ benim daha erken çağırdı da iş yüzünden gidemedim ne kadar geç o kadar kesin sonuç zaten inşallah
Dilekonurr 1ipek1 beta hcg 3000 altı olduğu zaman kese görünmesi zor ki zaten neden öyle bi kanıta vardı ki doktorunuz
1ipek1 Dilekonurr koyu kahve lekelenmem var alttan da normal ultrasonla baktığında da keseyi göremedi
MrsMoms 1ipek1 canım devlete mi gittin özele mi bilmiyorum ama benim için de aynısını söylediler devlete gitmiştim ertesi gün özele gittim hem keseyi hem kalp atışını duyduk şuan 23+2 haftalığız 🥰
Sedaa_87 1ipek1 beta 3000 altında olduğunda kese gozukmuyor diye biliyorum Ayrıca dış gebelikte düzgün artış olmuyor beta değeriniz günaşırı 2 kati artmış İnşallah güzel hbrler alırsınız
Dilekonurr 1ipek1 koyu kahve lekelenmesin korkma alttan ultrasonla da baktırma biraz bekle acele etme öyle tekrar git doktora
1ipek1 Rumeysahin ah umarım benimde öyle olur umarım sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız