Miniktavsannn Oğlum 3 yaşında şimdi kızıma doğum yapacağım Allah nasip ederse hastanede annemle birlikte oğlumda kalsın istiyorum izin verirler mi sizce. Böyle bu durumu yaşayan oldu mu. Çünkü bensiz duramaz hiç aklım hep onda kalacak
Egeminannesi Miniktavsannn devlette de sorun yapmiyolar odalar bizim burda boş ztn bende ayrılmak istemiyorum ama o halde de görmesini istemiyorum beni bilmiyorum nasıl yapicam
miniksevdamm Miniktavsannn sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸özelde kalıyor diye biliyorum bende oğlum tam 3 olunca doğumun olacak Allah nasip ederse ama şahsen yanımda olmasını istemem hem beni öyle serumlarla görmesin hemde hastane ortamı mikrop riskine girmesin
Ozoooo Miniktavsannn inşallah canım benim bize oda sizin kim kalırsa kalsın dediydi çocuğu bırakacak kimse yoksa kalabilir demişti
Miniktavsannn Ozoooo rahatladım şimdi yaa aklım hep o kısımdaydi çünkü başka şehirde doğum yapcam oğlum kimsede durmaz
Miniktavsannn Egeminannesi bende bir yandan görmesin diyorum bir yandan yanımda olsun aklım onda kalmasın diyorum
Egeminannesi Miniktavsannn aynı bende sizin gbiyim iki gece ayrı kalamam kuzumdan iki saat zor dayaniyorum
Miniktavsannn miniksevdamm Amin sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende görmesini istemem ama bensiz duramaz diye endişeliyim bir saat uzaklıkta başka.sehirde doğum yapcam gece durmazsa çıkıp getiremezler çünkü