minikmucizeemaak Srny77 Ben biraz tez canlıyım bir de sona bırakıp iyice ağırlaşmadan hallettim 26+2 haftalığım çantam hazır
Melike_02 Srny77 30 haftalığım kıyamıyorum o elbiselerin etiketlerini söküp yıkamaya 🥹 Biraz daha bekliyim diyorum 32-33 de hazırlarım sanırım
Mevlude_Sahin Srny77 ilk gebeliğimde 28 - 30 larda hazırlamıştım. Sonrasında erinirim vs ya da bebek erken gelir diye. 38+3 de de doğum yapmıştım
123_321 Srny77 30 haftalıgım şuan 1,2 hafta içinde hazırlıycam artık nasipse çok ertelemeye gerek yok ne önce ne sonra en iyi 32. hafta da hazır olmalı diye düşünüyorum
Miniktavsannn minikmucizeemaak bende 26+ 2 yim hazırlamak isterim ama korkuyorum hep birsey olursa diye
Mervebyk 33 haftaligim 3 cu gebelik olduğundan sanırım bi rahatlık var hala ne yıkadım ne hazirladim🤣
Asel-2023 Mervebyk 3.cu rahatlığından selam liyorum 🤣 bı anda gelemeye kalktı benim ki nasıl hazırlandığımi bilemedim 32 deyim 1 haftadır yatiryoum ciğer geliştirici yapıldı 🫣
minikmucizeemaak Miniktavsannn Allah korusun kuşum kötüyü çağırma ne olacak Rabbimin izniyle sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize 🫶🏼
Melike_02 Miniktavsannn aaa öyle düşünme lütfen kötüyü çekme ❤️ Sağ sağlim alıcaz kucağımıza inşallahhh. Güçlü ol
Miniktavsannn minikmucizeemaak Aminnn inşallah canım ben kendi memleketimde doğum.yapicam. gider gitmez hazırlamak istiyorum çantayı falan
Asel-2023 32 haftalık hamileyim herşey yikanmisti ama hazır değildi anasının ağırlığı beğenmeyen kızım geçen hafta gelemeye kalktı 🤣 hastaneden kurtuldugum gibi eve gelip çantalarımi hazırladım yani bence çok da ağırdan almayon
yesilkahve Srny77 26+5 teyim. Kasım sonu aralık başı gibi doğum olur büyük ihtimalle. Gelecek ay 30-32 arası her şeyi yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum. Zaten ikinci bebek olduğu için eksiği yok gibi bir şey o zamana kadar yinede birkaç şey alırım öyle hazırlarım 💜