Guzelgunlerim Kizlar ben zaten fetal dna yaptırdım güzel çıktı sorun yok .doktroum birde AFP testi yaptıralım dedi.hic istemedim ama ısrar etti.Fetal dna da sıkıntı cikmadiysa aynı degilmi bu ?yaptrian varmı aranizda
Bebegim3444 Guzelgunlerim canım eskiden istemişlerdi benden yaptırmamıştım ama bugün mecbur kaldım yaptırdık. Bir iki yerde okudum fetal DNA dan snra bir test daha snrasinda bir test daha istiyorlarmış. Sizinki ikinci bahsettiğim demek ki
Guzelgunlerim Bebegim3444 neden mecbur kaldınız.ben kimsede de duymadım hiç yaptirasimda gelmedi canım skldi ben böyle iyiyidim ya kaçıncı haftadasin canım sonucun ciktimi
Bebegim3444 Guzelgunlerim benm ikiz oldugu icin ikili üçlü testler yapılmıyor. Onun icin fetal istenildi ben gerek duymadım 14. Haftadayım detaylı ya girdim bi bebekte ense kalinligi yüksek çıktı aminiyo sentez dediler onunda riski cok oldugu icin fetal yaptırdım. Sonuc çıkmadı canım bugun kan aldılar benden. İnsallah sonuçlar temiz çıkar. Ama cok araştırdık çoğu hastane de istiyorlar
Guzelgunlerim Bebegim3444 benim arkadaşımin ikizlerinden oğlan olanada öyle dediler.cocuk şuan tosun gibi.bana kalsa ben hiç yaptrmaycmda Dr zorlari
Bebegim3444 Guzelgunlerim ay masallah masallahhh insallah benmde oyle çıkar. Siz ikinci testi yaptiricak misiniz. Ona ne kadar istiyorlar
Bebegim3444 Birumuttur_yasamak Allah’a sukurler olsun sağlıklılar bi sorun yaşamadık. Onca stres boşuna yaşadım