Asimommm Arkadaşlar 10+4 haftalıkken doktorum erkek dedi ve kesin konuştu. 16.haftaya kdar böyle devam etti. Dha sonra kız bebekmiş dedi. Başka doktora gttim kız olabilir ama emin değilim bacaklar kapalı dedi sadece. Ama benim artk hiçbirine güvenim kalmadı. İkilemde kaldım. Ne pembe alasım var nede mavi. Kız-erkek tabiki farketmez lütfen yanlış anlaşılmasın. Sadece doğuma kdr hiçbirine güvenemiyceği anladım. Böyle olupta kız dünyaya getiren yada tekrar erkeğe dönen oldu mu??
Albatros3501 Asimommm arkadaşım 9 ay kız bekledi erkek doğdu😊 ama bu binde bir oluyo. Ayrıntılı ultrasonda netleşebiliyo genelde. Benim de en korktuğum şey bu. 13.haftada kız dedi 3 doktora gittim 30.haftaya geldik hâlâ kız 😊 ama insan tedirgin oluyo😁
Asimommm svmeybgl vallahi emin knuştu hatta ben 'hocam çok erken değilmi eminmisiniz ' diye sordum. Eminim %95 erkek ve değşceğini sanmıyorum dedi
CansuCaTurkmen En net detaylıda belli olur detaylıyı bekledim bende tamamen emin olabilmek için. Gerçi bize 12 haftalıkken erkeğe benziyor ama net birşey diyemem şimdilik denildi size nasıl 10.haftada net erkek diyebildiler daha tamamen oluşumu tamamlanmamışken. 16.haftamda yine erkek denildi ve yine detaylıyı bekledim. 21.haftamda detaylıda da erkek denildi ve hala alışverişini yapmadım yani acele etmeyin detaylıyı bekleyin. 28.haftamdayım bu arada
Asimommm CansuCaTurkmen keşke banada sadece benziyor deseydi. Bu kdar kesn konuşmasaydı. Zaten kesin knuştuktan snra lafı çevirmesi beni güvensizleştirdi
Asimommm Nurr06 Asla inanmam dediğim şeyleri dener oldum artk :( Mesela çamaşırsuyu ile cinsiyet testi gibi
CansuCaTurkmen Asimommm siz yine de içinizden o güvensizliği atıp detaylıyı bekleyin size orda doğru olanı söylerler
Asimommm Albatros3501 detalıylıya kdar çatlarım heralde :) birde ben devlette yaptırcam detaylıyı. Yaptıracağım hastane bebeğin sağlığını bile düzgün söylemiyo, kaldı ki cinsiyeti hiç söylemez
Asimommm CansuCaTurkmen detaylı yaptıracağım hastane bebeğin sağlığını bile annelere net söylemiyo kağıdı eline verip yolluyo. Kaldı ki cinsiyeti hiç söylemez heralde
Pinar38 Asimommm detaylıyı bekle canım orda kesinleşir Ayrıca niye hevesin kaçıyor anlamadım ki erkek de olsa kız da olsa senin bebeğin..
Asimommm Pinar38 tabiki öyle herikisi de benm evladım. Ama insanın minik kıyafetler alırken illaki bi heyecanı hevesi oluyo pembeye veya maviye. İşte o belirsizlik kötü
Asimommm Nurr06 20-24 haftalar arası die biliyorum. Bi kaba idrarı yapıp üzerine biraz çamaşırsuyu dökülüyomuş. Köpürürse erkek, köpürmezse kızmış. Doğruluk payını bilemem tabi :)
CansuCaTurkmen Asimommm başka hastaneleri araştırıp detaylıyı oralrda yaptırabilirsiniz sonuçta bilgi edinmek önlem almak amaçlı yapılıyor ne anlamı kldı kağıdı eline verip gönderdikten sonra detaylıya girmenin