Faydogan sykserife uyku,güvenli bağlanma ve bebeğiniz, Banu çiftçiyle hamilelik ve doğum, Ayşe Öner hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabı. Ben bunları okuyorum zaten Banu çiftçinin kitabı hafta hafta ilerliyor onu haftama uyumlu olarak okuyorum.
ikotrtn sykserife ben çok faydasını gördüm bir kaç saat içide de bitti baya baya kafamda ki soru işareti kalmadı kitap sayesinde
Cigerekacankedituyu Pikachukiz53 Hasan Ali Yücel klasiklerinde 2 ciltti. Çok uzun bi kitap, tek cilde sığmaz sanırım.
Mamalisa sykserife şu an ‘30 milyon kelime’ yi okuyorum. Bebeğin dil gelişimi için ilk 3 sene çok önemliymiş. ‘Anne,baba ve çocuk arasında’ , ‘Doğmamış çocuğun gizli yaşamı’ ve ‘Bilinçli Bebek’ i okudum. Tavsiye ederimmmm
turkuaz_ Mhrbn1ylm benim içinde hepsi uymuyor tabiki aralarda şu dönemde uyabilecek olanlarını alıyorum aklımın bi köşesinde duruyor. Zaten şuanki dünya düzeninde mümkün değil onun anlattığı gibi yaşayabilmek. Ama ben yaşamak isterdim.
bademafc sykserife bahsettiğim kişisel gelişim kitabı bimde falan satılan hayatı sevin evrene pozitif verin tarzı kitaplar değil. :) Doğan Cüceloğlu dünyaca tanınan bir psikolog, yakın zamanda rahmetli oldu, Türkiye’nin en kıymetli hocalarındandır. tanırsınız diye tahmin ediyorum. Ebeveyn-çocuk iletişiminde yapılan hataların nelere mal olabileceğini yıllara dayanan psikoloji deneyiminden yola çıkarak anlatıyor. Dolayısıyla aslında sizi geliştiren bir kitap. İçimizdeki çocuk kitabını okumanızı tavsiye ederim.
sykserife bademafc doğan Cüceloğlu’nu biliyorum dediğiniz gibi değerli bir hoca ama ben okuyamiyorum 😊