Srra007 Haftamdayım iki gün önce kahverengi lekelenme başladı doktorum çocukta şuan için bir sıkıntı yok plesantan biraz aşağıda ama o yukarı çıkar belki bi damardan kanama olmuş rahim onu dışarı atıyordur dedi progeston başladık yatmana gerek yok sadece çok yorulma dedi bu durumla karşılaşan oldu mu neler yaptınız ?
duriskonunannesi Srra007 15 haftaligim ben de geçen gün ayni şeyleri yaşadım ,bana da istirahat et ,ilişki yasak,ağır kaldırma ,ağır iş yapma dedi ,benim ona eşlik eden ağrım ve kasılmam da vardı sizin de var mı ?
Srra007 Ara ara kasıklarımda baskı hissediyorum ve iki gündür göğüs kafesimde baskı ağrı hissediyorum çevremdekiler çocuk büyüdüğü için böyle oluyordur belki diyorlar ilk gebeliğim ister istemez korkuyorum
duriskonunannesi Srra007 onlar normal sizin gebelik haftamız daha ileri bebek büyüdükçe kasık agrisi göğüs kafesinde baskı nefes darlığı olabiliyor benim 2 haftadır çocuk bir yerde toplanıyordu asimetri oluşuyordu sonra da şiddetli kasık ve karın ağrısı yaşıyordum yürürken zorlanıyordum lekelenmenin olduğu iki gün de öyle oldu sonra leke geldi benim eşimin aşağıda oluşundan dolayı olabileceğini söyledi doktorum ama genellikle ağrısız oluyormuş ben ayaktayken çok fazla baskı ve ağrı hissediyorum rahmimde
duriskonunannesi Srra007 lekelenmem durdu zaten aralıklı gelmişti kahverengi tonlarında ben de sonrasında istirahat ediyorum evde şimdilik görmedim ilaç da başladık yine duphaston 10 gün kullanacam sabah akşam
Srra007 Alttan muayenede etti aktif kanaman görünmüyor rahim ağzında düşük tehlikeside yok dedi ama ağrım olduğu zaman çok tedirgin oluyorum anne olmak gerçekten çok zormuş 🥲
Beyzab95 Srra007 inşallah benimki de geçer şu an nasılsınız ilaç kullanıyor musunuz hala ben birde iğne oluyorum ☹️ çok korkuyorum
Srra007 Evet doktorum kontrole kadar devam etmemi söyledi rahimdende muayene etti plasentadan kaynaklanabilir yada rahim içi bi kanamayı dışarı atıyor olabilir demişti inşallah sizinkide çabuk geçer