Zmerve Elvn bana amisin tokmusun diye bile sormadi doktor ben sordum oda ac tok rketmez dedi icirdi icecegi bilemiyorum
Elifaaksoyy Zmerve Nasıl yani kesinlikle ama kesinlikle aç olman gerekiyor doktor üstüne basa basa söyledi bana hatta yaptırmaya gittiğim gün hemşire dahi söyledi aç olman gerekiyor diye
HandeAnne Elifaaksoyy bana da aç gelmene gerek yok içeceği içmekte zorlanırsın tuzlu şeyler yiyip gel tatlı tüketme dedi
Glstn GamzeCan Ayy ben de içtim aç karnına mahvetti beni.2 gün doğru dürüst birşey yiyemedim.Midem ağzımda gezdim.🤮Normal zamanda hiç bulantım olmamıştı 😑
GamzeCan Glstn tek olmadığıma sevindimm😂 benm midem bulantı kusmamaya calıstım basım dönmeye basladı artık bayılcaktım kustum acilde yattım iki saat öyle bekledim kan aralıklarını😔
Aysee1123 Glstn Yaa öyle mi napalım artık başa gelen çekilecek bakalımm göreceğiz sancısız ve rahat geçmesi dileğiyle 🙌😂
Elifaaksoyy HandeAnne Ama açlık ve tokluk şekeri ölçülüyor şekerli şeyler yemesende tok gitmiş oluyorsun şasırdım valla ama tabikide doktor daha iyi bilir öyle gel dediyse vardır elbet bir bildiği😊
Glstn Elvn Aşırı şekerli bişey olduğu için öyle bir kıyılıyor ki anlatamam.Normalde çayı bile şekersiz içerim.Çok sarsıldım 🤮