Yaseminn2345 Merhaba kızlar. Düzce’de iyi bir kadın doğumcu arıyorum. Sizce üniversite hastanesi mi devlet mi? Özel hastaneler biraz yetersiz geldi bana ama yine tavsiyelere açığım. Özellikle doktor ismi rica ediyorum sizden. ♥️♥️
youaremom Yaseminn2345 derya başbuğ a gidiyorum. özel muayenehanesi var. fiyatlar çok yüksek, muayene 900, doğum şu an 24 bin tl. sizi zorlamayacaksa tavsiye ederim.
Anonimmss Yaseminn2345 devlet de can üyük çok memnunum güzel ilgileniyor tavsiye ederim cagsuda da Mustafa erkin sarsu vqr oda güzel detaylı anlatıyor muayene ücreti de en son 500 tl falandı
Cmleszr Üniversite hastanesinde ben Betül hocaya gidiyorum çok iyi bir doktor, özel olarak da cagsu da Mustafa hocaya gdiiyorum oda çok detaylı güzel anlatıyor ve ilgileniyor .
Yaseminn2345 youaremom 900 çok fazla. Yani birkaç kez gidebilirim o fiyata ancak. Eşine daha önce gittim çok kalabalık olduğu için ilgilenemiyor gibi geldi. İlk bebeğim o yüzden heyecanlıyım. Bir de düşüğüm var. Çalışıyorum ama her ay o kadar veremem. Başka şehirlerde 500-600 vs diyorlar keşke öyle olsa
youaremom Yaseminn2345 keşke olsa ben de çalışıyorum ama yetişmek zor gerçekten. ayşe efe var bi de o 1.500 istiyormuş muayene ücreti. sakarya ya giden arkadaşlarım var memnun kalan bir de öyle bakın isterseniz.
Yaseminn2345 youaremom Yaa o daha pahalıymış. Bir de yakın illeri düşüneyim o zaman teşekkür ederim. En azından gitmiş gezmiş de olurum 😃 eşimle bazen gidiyoruz Bolu’ya falan
Yaseminn2345 Anonimmss Teşekkür ederim. Can Bey için tayin isteyecek gidecek gibi yorumlar okudum. Diğer doktora bakayım ama bir.
Anonimmss Yaseminn2345 ben hâla ona gidiyorum ve böyle birsey hiç duymadım son ayımdayım 9 aydır onun takibindeyim siz bilirsiniz yine de gönlünüze göre bulursunuz inşallah:) sağlıkla kucağınıza alın
Mahirissmoms Anonimmss malum hersey cok pahalı bende cannn beyi düşünüyorum nasıl bir doktor araştırdığım kadarıyla herkes memnun
Yaseminn2345 Mahirissmoms ben şimdi Melih Bey’e randevu aldım. Onu onerdiler. Bakacağım pazartesi gidince
Yaseminn2345 Mahirissmoms Hastanede çalışan bir hemşire arkadaşım var o sordu oradaki personelden birilerine. Benim 11 hafta şu an.
Yaseminn2345 Mahirissmoms Ben bir kez gittim o zaman hamile değildim de ilgiliydi bence. Randevum var şu an. Mhrsden her gün takip ettim bulunuyor.
Yaseminn2345 Mahirissmoms https://duzceadh.saglik.gov.tr/TR755901/doktor-calisma-programi.html bir de burada doktorların çalışma takvimi var
Mahirissmoms Yaseminn2345 Melih bey kalıcı diyorlar Can bey hidicek diyorlar Melih bey en iyi doktor o mu dediler