Eazraaa Aslanmom_ memnun kaldım doktorumuz da çok tatlıydı eşimi de yanıma aldılar gayet ayrıntılı baktı anlattı ay başında gidip gün yazdirmaniz gerekiyor yoksa kolay bulunmuyor randevu
Aslanmom_ Eazraaa teşekkür ederim randevu aldım 26 ekime normalde özel hastaneye gidiyorum detaylıyı devlette yaptırayım dedimde merak ettim yaklaşık ne kadar sürüyor
Eazraaa Aslanmom_ 20 dk sürmüştür herhalde belki de daha fazla ne sorduysam yanıtladı gosterebildigi kadar da gösterdi bizimki biraz fazla hareketliydi o sırada ona rağmen tüm ölçümlerini yaptı epey uğraştı
Eazraaa Mom__041 her ayın 1-2 snde sabah 9 da gidip orda sıra bekliyorsunuz ona göre sıraya koyup veriyorlar
Metehanin_annesi Eazraaa evet bende ekimin 5inde giricem orda eylulun 1inde sabah erkenden gittim 9 bucuk gibi filan ordaydim hemen aldim kimse yokken
Maysa41 Eazraaa merhaba detaylı utrasyon ıcın önce kadın dogumamı gitmek lazım. Yoksa ayın basında oradakı perinatolojiye gitsek verirler mi
Maysa41 Metehanin_annesi kadın doğuma gitmeden orada perıtanoloji yerinden mi aldınız nasıl yaptınz acaba
Metehanin_annesi Maysa41 beni 13 haftalikken filan doktorum yonlendirdi git simdiden bak dolu oluyo diye ama bilmiyorim direk gidince verip vermediklerini
buketsb Metehanin_annesi aynen gidince direk bulunamadığını biliyorum ben de ama şehir dışından geleceğim hem randevu için hem muayene için gidip gelemem o yüzden sormuştum mhrs den alabilir miyim yada geldiğimizde bakar mı diye teşekkür ederim
Maysa41 Metehanin_annesi benıde doktor göndermisti ama aralıkta gel dedi o sekreter kagıt almayınca sormak istedm