2prensesannesi50 Kızlar kizim kaucuk emzik tutmadi avent almak istiyorum eczane fiyati internetteki fiyatiyla aynimi acaba birde 2 li mi satiliyor eczanede veya kesin tutar dediginiz bir emzik varsa oneri olarakta acigim cunku emzik niyetine beni kullaniyor😓
hulyaca 2prensesannesi50 benim küçük kızım 40 gün emzik almadı. Her çeşidini denedik. Sonradan deneye deneye aventi tuttu. 2li almıştık. Şimdi bibs, frigg hepsini seviyor 😂 Oğlu olacak şimdi yine avent alacağım. En çok tutulan o. İnşallah da tutar yoksa büyük sorun ya 🫠
Basakhilal 2prensesannesi50 valla ben avent aldım amazondan indirimdeydi ikili geldi. Kauçuk olanı her bebek tutmuyor aventten çok memnuniyet var, akrabalarımda kullanıyor
2prensesannesi50 hulyaca bnim kizmida 41 gunluk kaucuk ucluyu aldi braz baslarda sonra midesi bulanmaya basladi ve plastik kokusu vardi icime sinmedi avent deniycem insallah tutar surekli memede kalmak istiyor en azindan uyku gecislerinde tutsa yeterli ilk kizim tutmamisti zorlamadim ama bu tutsun istiyorum
Melike_02 2prensesannesi50 bende almak istiyorum ama kaç aydan sonra veriliyor emzik pek bi bilgim yok kızlar
2prensesannesi50 Melike_02 1 aydan sonra oneriyorlarmis biraz arastirdimda dogar dogmaz verenlerde var tabi
minikmucizeemaak 2prensesannesi50 İnternette daha uygun oluyor ve 2 li satılıyor heryerden diye biliyorum canım, ben de avent aldım
hulyaca 2prensesannesi50 avent alıp sürekli teklif edin derim. İnşallah da tutar. Yoksa anneye zor oluyor gerçekten 🫠
minikmucizeemaak 2prensesannesi50 Hepsiburada da indirimden almıştım canım, trendyol ve hepsi buradaysa bakabilirsin
Ershnt 2prensesannesi50 Avent ultra aır alabilirsin benimki hemen tuttu sanki daha önce emmişte biliyor gibi eczanede göremedim avent ama mağazalarda pahalı 2li satılıyor ben Amazon uygulamasından çok uygun birde ertesi gün elinde oluyor birde alırken ayına dikkat et
Smyyns 2prensesannesi50 her çeşit aldık tutmadı şunu belki tutar yok bunu tutar yok tutmadı mi tutmuyor üzgünüm
Yaseminduygulu Biz yiğenime ağzında sürekli emziği tuttuk bıkmadan elimiz ağzındaydı tutturduk kullandı emziği çok şükür