Senem112 Bugün sata göre 21+2 olarak detaylıya girdim. Usgye göre 20+1 gözüküyoruz doktor bi sıkıntı yok dedi ama 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Kol bacak mide safra kesesi ve yüzü hakkında yorum yaptı. Böbrekleri plasentası kordodaki damarları hakkında yorum yapmadı. Sizlere neleri söylediler?
gamzecgr Senem112 ayak parmaklarından başladı yukarıya doğru hepsine baktı bütün organların damarların akla gelebilecek herşeye en sonda rahim ağzı uzunluğunu falan ölçtü
Ebruozyolcu Senem112 söylenenlerin hepsi gerçek sorun oki kendi özel doktorlarda paranla rezil oluyorsun canından bebeğinden oluyorsun 3 gün önce yaşadım çünkü
hemsireanne16_ Bende dün yaptırdım. Benimde kendi takipli doktoruma göre 21+2 idim ama detaylıda 20+4 çıktı. Minyon olabilir dedi, bütün organları ile ilgili de bilgi verdi , rahim damarlarım vs de dahil çok ilgilendi doktor sağolsun
merwengin hemsireanne16_ Daha önce kendi doktorunuz bu tarz bir yorum yapmış mıydı peki minyon olabilir ya da geö döllenme diye ben gebeliğimi ilk öğrendiğim haftada doktor 1 hafta geç döllenme olabilir demişti daha sonra haftasıyla uyumlu dedi 2 hafta önce gittiğimde de 16+2 yine haftasıyla uyumlu sağlıklı dedi acaba detaylıda bizimki de değişir mi
hemsireanne16_ merwengin öyle bir şey söylememişti fakat beta değerlerim biraz az artıyordu adetten 1 gün önce 53 ile öğrenmiştim gecikmeden 1 hafta sonra 368 di ondan olabilir diye düşündük sonrasında
hemsireanne16_ @merwengin detaylıdan sonra sonucumu yine kendi doktoruma göstermeye gittim olayı anlatınca bakalım dedi 1-2 günlük bir fark görünüyor 1 hafta yok cihazdan değişiklik gösterebilir dedi
merwengin hemsireanne16_ ben adetten 10 gün snra öğrenmiştim betam 9402ydi ultrasonda 5 hfta 4 günlük demişti 1 hafta sonra gittim kalp atışını duymak için 6+2ydi kalbi oluşmuştu ama sesini net duyamadığımız için 1 hafta geç döllenme olabilir demişti
Ebruozyolcu Aysedgl normalde bu hafta 29 hafta olmam lazımdı bebeğim 4 haftadır gelişmemiş 24 haftada kalmış suyum bitmiş perşembe günü acil sezeryan oldum bebeğim suan küvezde yoğum bakımda 600 grm doğdu yavrum ben iyiym ama bebeğim nasıl şuan bilmiyorum kendisi nefes alıp veremiyordu
Aysedgl Ebruozyolcu biliyorum sizi erken dogum yapacaginizi soylediginiz yerden beri aklimdasiniz insallah cok cok iyi haberlerinizide aliriz her gun mutlaka sayfaniza girip bir sey paylasmismisiniz diye bakiyorum her sey iyi olur bebeginizi kucaginiza aldiginizin hastaneden cikip evinize gittiginizinnhaberlerini duymak icin sabirsizlaniyorum 💐
Feyzabeyoglu Senem112 gec döllenme olduğu için bi hafta geriden geliyor Ve sanırsam dediklerinizle ilgili yorum yapabilmek için gelismesini bekliyor Bence hemen kötüye yormayin bekleyin
ikotrtn Senem112 benim kendi doktorum yapıyor detaylı ultrason çekimini beni başka bir bölüme yönlendirme yapmadı
likesah Senem112 2 hafta sonra cagirmasinin nedeni belki biraz erken gitmeniz olabilir. Burada baska kisilerin de organlar iyi gorulemedigi icin yeniden detayliya cagirildigini okumustum. Ben de detayli icin randevu alirken ozellikle 23. Haftadan sonra gelin butun organlarini ve kalbini 23 ten sonra daha rahat gozlemliyoruz dediler. 23+2’de yapildi detayli butun ic organlarini inceledi doktor hepsiyle ilgili bilgi verdi kulaklarina parmak sayisina kadar bakti onun disinda kordona plasentaya suyuna ve rahim agzina da bakti. Kordonda tek arter durumu varmis hatta detaylida ogrendik.
Senem112 likesah verdiği raporda çok şükür hiç bir sıkıntı gözükmüyor sadece bana anlatırken daha detaylı bilgi vermesini bekledim ama dediğiniz gibi büyük ihtimalle daha net görebilmek için tekrar çağırdı inşallahda öyledir🤲
likesah Senem112 raporda olumsuz bir şey yazmıyorsa icinizi ferah tutun olumsuz bir durum olsa size de soylerdi rapora da yazardi diye dusunuyorum.
Syavuzs Senem112 ilk çocuğunuz sanırım bilmiyorum ama bu kadar takılmayın gerçekten kendinizi yıpratmanıza değmez :) sonuçta bakmış sorun olsa o görürdü zaten söylerdi . Çok fazla ayrıntı düşünmeyin tecrübe konuşuyor kendinizi boşa yıpratırsınız. Mesela ilk hamileliğim de benim ki önden gidiyordu kuzenimin ki geriden geliyordu bilmem ne hepsi zamanı gelince sapasağlam doğdu , Allah’ın izniyle herşey olup bitiyor 🙏🏼
Senem112 Syavuzs ilk gebeliğim kendimde hemşireyim belkide bu yüzden çoğu kişinin aklına gelmeyecek şeyleri düşünüyor sorguluyorum ☺️