Drg2606 Ankara Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi’nde doğum yapan var mı arkadaşlar. Hastane imkanları nasıl doğum süreci nasıl oluyor bilgi verir misiniz Ankara’ya yeni taşındık bilgi verirseniz sevinirim ☺️
Baharoloji Drg2606 doğum olarak nasıl bilmiyorum bir kere kontrole gittim Hüseyin halilzade çok ilgili bir doktordu ona takip olabilirsiniz orası pandemi hastanesiydi hala acilde her bölümü almıyorlar diye biliyorum sorun mutlaka
Elfyns Drg2606 doğum nasıl bilmiyorum ama Hüseyin hocayı övüyorlar baya ama devlette doğum düşünüyorsanız ya Bilkent şehir hastanesi yada etlik şehir hastanesine gidin daha kapsamlı anne bebek dostu hastane bunlar sonucta
Drg2606 Baharoloji bir kere kontrol amaçlı kadın bir doktora gittim ama yaklaşımlarını beğenmedim acil birşey olursa buraya gelme bakmazlar dedi Bilkent şehir hastanesine kontrollere gidiyorum ama evime çok uzak kalıyor ikinci hamileliğim diğer bebeğimde küçük eve yakın olmasını istedim sağolun bilgi verdiğiniz için
Drg2606 Elfyns şehir hastanesi imkan rahatlık açısından daha iyi önceki doğumumu Eskişehir şehir Hastanesi’nde yapmıştım eve yakın olması açısından orayı sordum teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için