semrakarahan kanimda toksoplazma enfeksiyonu cikti boyle bisey basinq gelen varmi bide troitim yuksekti dahiliyeye yönlendirdi ilac tedavisine baslicam 12+5 haftaligm bu aradq
Albatros3501 semrakarahan ben 6 haftalıktan bu yana tiroid ilacı kullanıyom canm düzenli kullanırsan sıkıntı yok. 30.haftaya gircem inşallah.
Albatros3501 semrakarahan aynı gebelikte çıkan şeker gibi tiroid de çıkabiliyomuş. Bana doktor demişti ki şuan hamile olmasan değerin normal ama bebek tiroid hormonu üretemediği için ikinize yetmez o yüzden ilaç kullanmalısın.
Yasmin41 Benim de tsh yüksek gebelikte 2,5 altı olması gerekiyormuş ilaç verdi dahiliye doktorum bugün başladım ilacın ne bebeğe ne de sana bir zararı yok canım kullan düzenli
semrakarahan Yasmin41 aynen 2.5 olmasi gerekirken bnimkide 8.22 cikmis bi ilac verdi hafta ici 50 mg iciceksim hafta sonu 25 mg olani iceceksin dedi
Gozdebicer Tiroid yuksekliginde ilac kullanilmadigi takdirde bebegin zihinsel gelisimini etkliliyormus o yuzden kontrol atlinda olmasi gerekir bende 2 bucuk aydir her gun kullanirim ilacimi