Efnan-77 4 haftalık hamileyim kızımda çok kötüydü öğrendim 38 değerle ve ksumalrım uyku hallerim balşamıştı bunda bişe olmadı daha
Kbat92 Efnan-77 4 haftalıkken öğrendim, 6 haftada mide bulantım basladı ama kusma aşamasına 8 de falan geldim :) aradaki iki hafta sadece bulantı hissim oluyordu
sukriyecengl Efnan-77 Haftaya kadar miğde bulantılarım oluyordu ama 12. ve 16. Haftalar arasında hergün dört beş defa kusuyordum. Çok zor geçmişti.
EnzlHzlUmt 12 haftada kusmaya başladım 34+4üz hala kusmaya devam ediyorum . Prensesim çok nazlı :))))
Yaseminduygulu Ben öğrenmeden önce başlamıştı uzun yol gittim diye kustum sandım meğer hamileymişim test yaptığımda 4 buçuk haftalıktı
elifaydinn Efnan-77 2 hamileliğimde de 6. Haftama girer girmez bulantılarım kusmalarım başladı hamileliğimin ilk 20-25 haftası tam bir kabus olarak geçti , salya sümük ağlardım çaresizlikten kusmalardan 😥 İnşallah bu hamileliğinizde olmaz 🌸🌸
Ceviz6550 Efnan-77 6. haftada mide bulantılarım başladı 8.haftaya girdim mide bulantısı kesildi bende önceki hamileliklerimde doğum edene kadar kusuyordum