Dilan1212 Dün doktora gittim 8+4 günlük hamileyim bugün aşırı sırt ağrım kol ağrım ve çenem baya ağrıyor bu aylarda bu ağrıları çekeniniz var mı?
meltemmmmm_1 Dilan1212 11+4 deyim sırtım ve çenem o kadar ağrıyor ki çenemi resmen açmakta zorlanıyorum yarın randevum var özellikte sorcam bu çene ağrısını
Dilan1212 tgba-17 Ya bence sırt ve kol ağrısı normalde bizde extra çene ağrısı var insani tedirgin ediyor 😢
meltemmmmm_1 Dilan1212 gittiğim doktora ilk defa gittim bırak soru sormayı kalp atışını bile dinlemedi salak pazar günü başka hastaneye gidicem ona sorcam
Dilan1212 meltemmmmm_1 Ayy her yerde var bu değişik doktorlardan ya benim bulunduğum yerdeki doktorların hepsi böyle başka şehire gitmem gerekiyor düzgün bir sonuç almak için 🥲
Dilan1212 meltemmmmm_1 Bence güvenilir bir doktor bulamadığınız sürece yaptırmayın çevremde çok kişi doktor mağduru oldu testin sonucu yanlış söyleyerek 😑
Dilan1212 meltemmmmm_1 Maalesef ben Şanlıurfa’da yım ama siteye sorun bi İstanbullu birileri vardır elbet size yardımcı olurlar🤗