K123k Arkadaşlar adetime 2 gün kala yaptım ovulasyon testini alttaki resim adetime 2 gun kala çıkan test üsttekide adetime 1 gün kala çıkan sonuç yani şimdi yaptığım test sizce yumurtluyormuyum ???
Sema__5 K123k canım adetlerin duzenlimidir bilmiyorum ama bı erken gebelik testi yap istersen aslında adetine 1 gün kalmış kaset de yapabilirsin inşallah gebissindir 🤲🌸 haberini bekliyorum 🥰🥳
Ressammom K123k bence yumurtluyorsun eğer erken gebelik testin tek çizgi çıktıysa tabi. Silik çizgi demi yok Erken gebelikte?
K123k Zeyni_zeyni dün erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı bugün yapsam çıkmaz diye almıyorum 😭 adete 1 gün kala yumurtlanir mi peki
Hcran06 Kızlar bundan önceki gebeliğin boş gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrardan başladım sizce bu günü değerlendirmelimiyim eski testinin ilk yumurtlama günüyle aynı geliyor bana https://hizliresim.com/k185bhx Sema__5 Zeyni_zeyni
K123k Sema__5 inşallah bebeğim ya aslında adetlerimin döngüsü değişiyor 30 günde 31 günde 33 günde bir oluyorum erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı açıkçası
Sema__5 K123k hangi erken gebelik testi yaptım kuzum predictor early yapmıştım ben geçen ay hep anında silik çıkardı sürekli ama sonuç hayal kırıklığı artık erken gebelik testi almıyorum aslında kaset en iyisi 🤌 bı kaset test dene istersen
Esrayldrmmm K123k benim de öyleydi adetime beş gün kala üst üste denedim hep pozitif çıktı sonra gebelik testi yaptım pozitifti çok şaşırmıştım
Hcran06 Atlasss12 kürtajla bir 15 gün kanamam oldu benim hamile kalmam çok zor du 4 sene istiyoruz olmuyo pko var ovulasyon ile kaldım bebek oluşmadı kürtaj oldum arasını açmak istemiyorum da tazeleyen belki tekrar olur die 1 ay oldu kürtaj olalı bu ay adet olcam mı onu bekliyorum
Hcran06 Atlasss12 çok geçmiş olsun kaö haftalık tı benim boş gebelik çıktı kese boyu 4.6 hafta kanda 7 8 haftalık görüldü sonra değer düştü ve kürtaj ile alındı benim bildiğim 30 40 gün sonra adet olunması lazım doktorunuz birşey dedi mi
Hcran06 Atlasss12 çok geçmiş olsun kaö haftalık tı benim boş gebelik çıktı kese boyu 4.6 hafta kanda 7 8 haftalık görüldü sonra değer düştü ve kürtaj ile alındı benim bildiğim 30 40 gün sonra adet olunması lazım doktorunuz birşey dedi mi