bendeanneoldum_ 1159098263 ben internettn başvuru formu vardı onu doldurdm paket hazırlanıyor diyo ama hala gelmedi 12 günlük bebeğim ve beş gün fln du galiba hala ses yok eşim bide belediyeeye gidip ordan başvuru yapck inşallah gelir
myworldd_ 1159098263 merhaba ben Kocaeli’nde yaşıyorum hem bsb nin hem ilçemiz belediyesinin böyle bir avantajı var internet sitesinden başvurdum umarım gönderirler
bendeanneoldum_ aslanprenses_ valla hiç bilmiyorum daha gelmedi bişey gelirse sana yazarım gelecek mi o bile belli değil canım
BirazbundanBirazondan1 Bu yardım paketi İstanbul da oturanlar için. Ben sivas ta oturuyorum burda yok bildiğim kadarıyla. Keşke burada da olsa🙄
GunRAM_ BirazbundanBirazondan1 evet evet ama e devlet üzerinde başvuru yapabilirsiniz başka paket geliyor ilçe ilçe paket içi değişiyor belediyenizee bağlı
BirazbundanBirazondan1 1159098263 olsa güzel olur. Her belediye düşünemiyor. Bizim belediye bu tür şeyleri hiç düşünmez onun yerine kaldırım yapar
taazeannee kocaelide oturuyorum postu gorunce 153u aradim kocaelide de varmis haftami soyledim ayin 15inde gelecekler hem egitip hem paket verecekler bakalim kocaelinin iceriginde neler var 🤔
acilicigkofte GunRAM_ Kubrak5 İbb sedep yazınca çıkıyor ben de baaşvurdum ama sanmıyorum ya çoğu insana gelmemiş