Kymetnur Çatlatma iğnesinde düzenli test yaptığınızda hiç negatif görmeden hep pozitif gördünüz mü acaba. İğne günüyle bugün 13. Gün. Halen daha silik pozitif çıkıyor. Ne zaman geçecek bu etki anlamadım gitti. Yarın bi kan testi mi versem acaba diyorum
Pkurtcu Kymetnur canım kan ver mutlaka benim 14. Gün 85 çıktı pozitif testim gebe kaldım şükürler olsun idrar testinde anlaşılmıyor kan vermen lazım
myangelson Kymetnur negatife dönmeden pozitife mi döndü acaba öyle birşey hiç duymadım ama bu geldi aklıma eğer oluyorsa böyle birşey olmuştur 🤷🏻♀️ iğne etkisi normalde 13. Güne kalmamasi lazım çünkü. testlerinin fotoğraflarını çektin mi ne kadar silik ?
OnlyBaby Kymetnur canım ben 12. Gün idrar yaptırdım pozitif gördüm, sonra kan verdim negatifti, 14. Gün bile test yaptım silik çizgi vardı 19. Gün adet oldum yani iğne gününü saymazsak 18. Gün oluyor
Kadriyecebeciii Kymetnur merhaba yumurta tembelligi var denildimi sizede?bende igneyle hamıle kaldım kaybettim üç ay önce troıd yuzunden oldu galiba,ben tam onbeş gün sonra ögrenmıstım 268 cıkmıstı
Kymetnur Pkurtcu tamam canım yarın bi gidip kan vereyim en iyisi. 14. Gün olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırım 🥰 siz de sağlıkla kucağınıza alın evladınızı 😍❤️
OnlyBaby Pkurtcu hiç belirtin oldumu ya 7. Gününde falan, ben iğneyi olunca bir iki gün sızlama çektim sonra şuan bişey yok iğne dahil 7. Günümdeyim, koldan yaptırdım acilde ben bi farkı yok dediler bana
Kymetnur myangelson valla canım benimde aklım şaştı kaldı. Gittim kan verdim 1 saate çıkar dediler. Hayırlısıyla çıksın da yazarım Burdan. Ya testler bozuk sürekli silik çıkarıyor ya da ben bozuğum anlamadım 😂
myangelson Kymetnur ahahah rabbim hakkında hayırlısıni versin canım 💜 etiketleyip yazarsın yoksa kaciririm görmem merak ettim bende çünkü
Kymetnur myangelson tabi canım. Hep alışığım negatiflere gene negatif gibi hissediyorum ama bakalım. Hayırlısını nasip etsin Rabbim 💜❤️
myangelson Kymetnur ama 13. Güne kadar iğne etkisi devam ettiğini hiç duymadım peki iğne gününü sayıyor musun ?
Kymetnur myangelson saymazsam 12 gün canım. Valla inanır mısın artık Allah bullak oldum biri diyor geçer biri diyor geçmez biri diyor ben 10. Günde öğrendim diğeri diyor o yalandır benim 18 de pozitif oldu. Of of. En iyisi 14 biliyorum ama işte insan bir türlü bekleyemiyor.
myangelson Kymetnur iğne günü sayılmıyor canım 12. Günün bugün o zaman Kymetnur bu değeri testler nasıl silik gösteriyor o zaman sana silik gösteren testler bozuk o testleri kullanma hangi marka test artimed falan mı ?
Kymetnur myangelson yok prodoctor aldım bide. İnternetten almıştım. Daha da almam zaten. Beni hayal kırıklığına uğrattı
myangelson Kymetnur erken gebelik ile mı yapıyordun hep ? Bana doktor kaset test ile yap demisti erken gebelik kullanma demişti. Ama senin aldiklarin bozukmuş yani o kesin 😕
Kymetnur myangelson evet canım ona kesin kanaat getirdim. Daha da yapmam zaten erken gebelik testi kaset yaparım bundan sonra
Kymetnur Kadriyecebeciii ben pcoluyum canım. Haşimato tiroit var bende de ama ilaçla kontrol altında. Yıllardır ilaç kullanıyorum. Değerim yükselince dozu arttırıyor doktor. İnsülin de var. Benim bebek olması zaten çok zor bu şartlarda. Bundan sonrası için tüp bebek düşünmeye başladım artık.
myangelson Kymetnur aynen canım doktor beni uyardiginda sormak aklıma gelmedi ama kendi kendime düşününce belki dedim iğne etkisini çıkartır diye mi öyle dedi demiştim. Bende kasetle yapmıştım doktoru dinleyip neyse hakkında hayırlısı olsun canım dün kan öyle çıktıysa büyük ihtimalle negatif sonuç bir kaç güne gelir adetin 😕
Kadriyecebeciii Kymetnur çok lanet bısey bı troıd ya doktorum bana troıd kendını iyi hissederse iyisin kötü hissederse kötüsün demişti iyi bak ilaçlarını kulllan ömür boyu yanından ayırma ilaçı dedı bende bu yuzden bıda düşük yasarım diye ödüm kopuyo minnacık hap ama nelere kadir
Kymetnur Kadriyecebeciii aynen öyle bir şey gerçekten. Bazen başım yataktan kalkmıyor bazen de sabahın köründe dinç uyanıyorum. Tamamen onun etkisi altında oluyor. Maalesef geçecek bir şey de değil. O yüzden ömür boyu o minicik hapı taşımak şart. Ben 10 senedir kullanıyorum. 0.25 le başlamıştım. Şuan 150 dozlara kadar çıktım