Lionmom1 28 haftalık hamileyim uyandığımda elimi zor açıp kapatıyorum şiş oluyor ödem için erken değil mi? Ne yapmam gerekiyor kızlar, tuz da çok yemiyorum.
1Sultanaktas Lionmom1 ay bende de aynıydı 😬 uyandığımda elim topak gibi olurdu. Magnezyum kullandığım halde böyleydi 😬 fazla kilo almadım ama ellerim şişti alyans takamaz olmuştum :) tuzla ilgisi var mı bilmiyorum 😅 bayılırım tuza
Zeynep_ze Lionmom1 benimde aynı şekilde oldu hatta gözlerim ayaklarımda şişiyordu idrar tahlili verdim bir sorun çıkmadı tuzu bende çok az tüketiyorum yürüyüşte yapıyorum ama sabahları şiş uyanıyorum yinede bol su içiyorum ama etki etmiyo maalesef
Mavisim3457 Lionmom1 Benimde aynı 1 buçuk aydır. Sanki her sabah parmaklarım ayrılmış tutamaz halde uyanıyorum. Kıtlata kıylata gün içinde yavaş yavaş düzeliyor. Gece uyanınca kıtlatıyorum öyle öyle. Bende çözüm bulamadım
Lionmom1 Zeynep_ze ben de yürüyüş su magnezyum aksatmıyorum ama sabahları çok kötü oluyor elim masaj yapıyorum hareket ettiriyorum düzelsin diye
Lionmom1 Mavisim3457 ben de uyandıkça ovalıyorum, sabahları da ovalıyorum gün içinde düzeliyor ama sonra sar baştan. Sanki kırılıyor gece🫣
Mavisim3457 Lionmom1 Evet tuz desek tuz atmıyorum hareket de ediyorum su da içiyorum işte hamilelik 🥴😜