Eminenur71 Ben tam anlayamadım adetime 4 gün var dün kahve bir leke geldi araştırdım yerleşme lekesi gibi Sabah test yaptım böyle ikinci çizgi var gibi geldi bana silik ama sizce hamile olabilirmiyim
asli-dedeoglu Testi atsaydin görsel olarak var mı yok mu bakardık. Olada bilir olmayada bilir gününe az kalmış o yüzden de lekelenmen olabilir
FKRKS29 Eminenur71 https://mutluresim.com/ Buraya girin yüklemeye başla diyin istediğiniz fotoyu seçin link cikcak onu kopyalayıp buraya yapıştırın bekliyorum insAllah çok guzel haberler alirsinz🥰
Hayat70 Eminenur71 Kuzum 2damla yeterdi ne kadar damlattın.🤦🏼♀️Ama var gibi umarım gönlüne göre olur inşAllah.
Aydi Eminenur71 bence yüzde 99 ama bekle şimdi gitsen de ultrasonda görünmez adetini bi hafta geçsin git canım
FKRKS29 Eminenur71 idrar çok damlatilmis gibi sararmış ama var gibi gozukuyo Bi cizgi erken gebelik testiyle biraz daha belirgin olur yapma şansınız varsa veya 4 gün daha bekleyeblirseniz adet gününüzde falan kan verin insAllah istediğiniz gibi hayirli sonuç olur 🥰
Eminenur71 FKRKS29 çok damlatmasın ama yarın birdaha yaparım birde sürekli idrar geliyo ama az az böyle ve yaptıktan sonra daha varmış gibi hissediyorum ilk defa böyle oldu bunlar belirti mi ve dünle bugün kahve lekeler geliyor
FKRKS29 Eminenur71 Yaa olabilir bilmiyorm onu ama teste göre var gozukuyo hayırlısı olsun kan verip kesinlestirin bakalm haberlerinizi bekliyorum 🥰
Tessd Eminenur71 Eğer varsa idrarda göründüğüne göre kanda kesin çıkacaktır bence yarın hemen kan ver kesin olsun🙂