Anasinincani Haftamdayim hala yemek yiyemiyorum yorgunlugum da cabası biraksalar hiç yerimden kalkmicam ama daha 11 aylık oğlum var ona bakıyorum. Yürüyüş deseniz hiç yok yürüyüşe çıktıktan sonra ne zaman eve varacam diye sabırsızlanıyorum ayaklarım tutmuyor yuruyemiyorum resmen çevremdekiler kız bebeğe hamilesin o yüzden diyorlar ama bilmiyorum ki 9 ay boyunca böyle mi olacam sizde de böyle mi geçti mi fikir verin lütfen
Parlakk Anasinincani bende 14 haftaligim 13 e kadar sizin gibiydim mide bulantısı kokularda cabası aşırı halsizdim bir haftadır işimi gücümü yapabiliyorum şükür
000 Anasinincani benim 33.haftamda başladı yorgunluk hali halsizlik her yerim ağrıyor hic birsey yapasım gelmiyor yürümek bile zor geliyor 🤦♀️
Sumeyye237 Cinsiyetle ilgilimi bilmiyorum ama canım bende 16.haftaya kadar yataktan başımı kaldirmazdim yorgunluk halsizlik bulantı kusma ama 16 dan sonra geçti baya aktif hale geldim tabi arada yine oluyor ama o ilk dönemdeki gibi degilim
Anasinincani Sumeyye237 geçen gebeliğimde boyleydi dediğiniz gibi ikinci trimesterde geçti ama bu gebeligim çok fena geciyor
flowerlover Haftadayım günümün yarısı yorgunluk, bitkinlik ve negatiflikle geçiyor. Ben bu değilim diye kendime kızıyorum. 😭
Anasinincani flowerlover evet ya bide eşimin bana dokunmasına bile tahammülüm kalmadı sizde de öyle mi