Şuan 30 haftalık hamileyim. Normalde 32. Haftada başlar doğum izni biliyorum o hafta ilk nst me gireceğim. Sağlık alanında çalışıyorum ve benden hala baya bi beklenti içinde hem patronum hem diğer çalışanlar. 34. Haftada ayrılmayı düşünüyorum önce yıllık iznimi kullanacağım gittikten 2 hafta sonra izin başlatacağım. Bebeğin gelişimi normal ben de çok kilo almadım bu yüzden gebeliğim pek ciddiye alınmıyor hala herşeyi yapabildiğim eğilip kalkabildik gece 12ye kadar yoğun çalışacabileceğim farzediliyor. Öyle ki son nöbette erkek olan eleman akşam 10da ben çıkıyorum diye çıktı ben gece 12ye kadar devam ettim 3 gün önce. İkimizde aynı saatlerde girip çıkıyoruz. Cezalandırma gibi bi niyetim yok ama 34te çıkıp pişman olur muyum diye kendimi yiyorum. Şayet 40a kadar doğum olmazsa 6 haftam harcanacak doğumdan sonra daha erken bırakmak zorunda kalacağım bebeği. Bu arada kendi annem bakacak işyerime yakın sayılır. Ama kafamda hep sorular sorular. Sizin deneyiminiz nasıl oldu? Ve ne düşünüyorsunuz?