Denizgumuskaya Kızlar 22+5 haftalık olduk bi kaç gündür oturamiyorum wc ye gittiğimde sanki çocuk çıkacakmış gibi bi Ağrı oluyor fena rahatsız ediyor beni doktoruma 17 sinde gidicem daha 2 hafta var sizin de oluyor mu
Hiradila Denizgumuskaya aynı haftadayız senınle aynı durum bendede var yürürken otururken biraz asagıdaydı benşm bebiş dinleniyorum bol bol
fatmanurkantar Denizgumuskaya canım 28e kadar genelde bebekler makat gelişli duruyorlar bu yüzden ayakları ile aşağı doğru ittirme yApıyorlar aynı şey bende de oldu doktorum normal demişti çok rahatsız edici bişey allahım sabır versin
Denizgumuskaya DLiviyaEsor 😰😰😰 valla 😓 ilk doğumum da dikişlerim olmuştu yemin ediyom ilk günün agrisini yasıyorum felaket baskı ypiyo
Denizgumuskaya fatmanurkantar valla Benimkinin ayakları yukarda yanı kaburgamin otaraflardaymiş.. nasıl baskı yapiyo anlamadım açıkçası 🙈🙁🙁 gerçekten çok rahatsız edici bisyms
DLiviyaEsor Denizgumuskaya bnm ilk dogumumdu tam 23 haftasinda basladi doguma kadar devam etti canm Allah yardmcin olsun