sda2807 Herkese merhaba; Doğum sonrası hastanede dağıtabileceğim hediyelik önerilerinizi alabilir miyim? Sosyal medyadan hediyelik, çikolata ve kapı süsü sipariş verip memnun kaldığınız sayfalar nelerdir?
Matmazelbebi sda2807 Ben magnet yaptırdım. Bu poşetlere kızım olacağı için güllü Antep fıstıklı lokum var onlardan koyup dağıtacağım. Birde şu şişelerden aldım üstüne etiket bastırdım tıpanın kenarına jüt ip ve kuru gül doladım içinede kolonya doldurdum renkli. Bundan ayrı pleksi kutu aldım içinde dışı gül yapraklı lokum ve gold bademli şeker döşetip onu da gelene direk ağzı tadlansın diye ikram edeceğim hastanede kurupasta içecek baklava vs de olacak. Birde İsimli çikolata bozulur diye daha almadım bir iki hafta içinde onu da sipariş edicem inşallah 🥰🧿
bebegimmm60 sda2807 Hediyelik için @makromebetuss güvenilir tavsiye ederim orda yaptırdım kapı süsü için de @semevdesign 😊
Baharoloji sda2807 atölye taşhane sayfasından çikolata aldım paketleme lezzet tasarım olarak memnun kaldım
Harika178 sda2807 merhabalar çikolata için lezzetdolucikolatadünyası ni öneririm hemde fiyatları da uygun