Derinnmom ezgicm06 13te gittim en son söylemedi özelde ki. Pazartesi günü devlete randevum var orda söyleyecek doktorum bence. Ben ikisine de gidiyorum hem devlet hem özel ama devlette ki doktorum özeldeki cihazlar çok daha iyi demişti
Tessd ezgicm06 Söylüyorlar ama genelde kesinlik belirtmiyorlar 😌Ben 12. Haftada gittim söyledi ama kesin değil 16. Haftada bakalım tekrar dedi
aktmr0 Bana 12. Haftada net bir şekilde erkek dedi. Hareket etsin cinsiyetini göstersin diye çikolata yeyip gitmiştim. :) Şimdi 22 haftadayız
Evremoz ezgicm06 Ben yedim çikolata ama banamısın demedi bağdaş kurmuş oturuyor sonda daha da kapattı hiç rahatını bozmadı. Babası gibi tembel olacak anlaşılan.
Elifcee25 ezgicm06 ben 13. Haftada öğrenmistim detaylıyı bekledim emin olmak icin yinede. Değişmedi ama garantiye almakta fayda var
minikmucizeemaak ezgicm06 Özel hastaneye gidiyorum. 13+5 de kıza benzetildi fakat 15+0 da kesinleştirelim değişirse bana kızmayın dedi doktorum 15+0 da oğlum olacağını öğrendim 💙
AleynaResul ezgicm06 tam 13.haftamda kendim anladım ultrasonda zaten erkek olduğunu doğruydu da ama yine tabi detaylı baktı 18.haftada 😂