Arasmom_ tatlibebegim_ 3-4 gün var bekliyorum daha test falan yapmadım. Gögüslerime aşırı bi ağrı girdi çok hassaslaştı ama regl belirtileri mi Gebelik mi bilmiyorum
tatlibebegim_ zey35 olsun vardır bundada bi hayır Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah isyan etme🥹
tatlibebegim_ K-1997 yok yapma pozif çıkar hep daha çok stres yaparsın 12 13.güne kadar pozitif çıkarma ihtimali var ama kişinin vücudunada bağlı ben çabuk atmışım çok su içmiştim sende iç
Arasmom_ K-1997 gün gün gerek yok asla doğru sonuç almazsın Ben ilk gebeliğimi iğnenin dokuzuncu günü öğrendim mesela
tatlibebegim_ OnlyBaby kız ben ilk aşılamamda tamamen 10.gün negatifdi bu 2.de de 12. Gün test yaptım çok silikti 13.gün yaptım daha daha koyuydu 15.günde kan vermiştim işte
OnlyBaby tatlibebegim_ benim iğne dahil 12. Günüm test yapmıyorum.. yapmak istiyorum sonra diyorum aman nolcak sanki. Eşimde dün akşam gece aklına geldi diyo test yapsana yav lütfen😅 ben dedim yapamam yapsam bile yalancı görürüz yani
OnlyBaby tatlibebegim_ bana 1 eylülde çatlamayı vurdu 18 inde kan ver dedi, geçen sefer 18. Gün adet olmuştum
tatlibebegim_ K-1997 aynen çok su içiyodum ben çabuk atıldığını duymuştum günde 2.5 litre falan içiyodum