zey35 Arkadaşlar merhaba eğer aşılamanın yapıldığı gün sayılıyorsa bugün 10. Günü ara ara rahim ağzına kadar vuran kasık sızlamam var bu durumu yaşayan var mı acaba yardımcı olur musunuz
twinsmom_ zey35 merhaba benim de aşılama sonrası bu tarz ağrılarım olmuştu tek taraflı ya da iki taraflı oluyordu sızlama hafif adet ağrısı şeklindeydi
zey35 twinsmom_ benimde öyle şuan çoğunlukla sol ama bazen de sağdan vurup rahim ağzını sızlatıo panik oldum birden ya umarım ters bişey olmaz 🙏
zey35 tatlibebegim_ benimde aynısı yavrum ve çok akıntım var .inşallah kuzum ya valla pzrtesi test günüm umarım pozitiftir 🙏🙏
tatlibebegim_ zey35 ben 10.gün yaptığımda çok silik çıkmıştı 11.gün yaptığımda daha koyuydu 13.günde direk kan verdim işte
zey35 tatlibebegim_ bugün bi test alırım olmadı kaset test te silikte olsa cıkarmı acaba evde ondan olması lazım
zey35 tatlibebegim_ dün aşılamanın 12. Günüydü awox marka erken gebelik testi yaptım evde böyle çıktı kan vermeye korkuyorum
Tessd zey35 Sabah ilk idrarla yap gün içinde yaparsan çıkmayabilir varsada kendini boşuna üzersin. Bugün al testi yarın sabah yap 🙂
zey35 tatlibebegim_ normalde yarın vermem gerekiyordu eşimde gidelim bugün verelim dio bende vermeyelim korkuyorum ya çıkmazsa diom 🙈 ama gidip vericem sanırım bugün akşam üstü kuzum
zey35 tatlibebegim_ ilk aşılamamda iğne etkisi ile bile ikinci çizgiyi görmeyen ben bu sefer görünce çok tuaf oldum 🥹😊
tatlibebegim_ zey35 ver bence ver gibii eğer test yanlış değilse prodoctor erken gebeliği dene ben onla öğrendim 🥲
OnlyBaby tatlibebegim_ benim iğne dahil 10. Günüm oldu ama geçen çatlama iğnemde artimed testler almıştım 11-12. Gün bile çok çok silik çıkardı ama kanda negatifti. Ama şuan benimde yumurta kasık bölgeme bazen iğne olur gibi sızı giriyo. Test te yapmak istemiyorum erken diye.. napcam bilemedim..
tatlibebegim_ zey35 aynen pozitif olduğunda da zaten 2 gün sonrw bida vercen yaa hadi inşallah güzel haberlerini verr🤗