Herkese merhabalar
12 yaşında ağır pcos tanısı alarak doğal yolla gebe kalamayacağımı öğrendim.
23 yaşında evlenip gebelik planladım. Takviyeler, ovülasyon testleri ile 1 sene denedim. Tabiki gebelik oluşmadı. Doktorum rahim filmi çekti. Temiz çıktı. Amh değerim 14’tü. Her ay adet olmama rağmen yumurtlaman yok dedi. Beni tüp bebeğe yönlendirdi. 2 kere yumurta toplama ve 3 kere transferin sonrasında hiçbir şekilde gebelik elde edemedim. Üstelik eşimde de sorun olması sebebiyle gebelik şansım iyice düştü.
Tüp bebek ilaçları kistlerimi tetikledi, 8-10 cm’e çıkardı. Ağrılar dayanılmaz hale geldi. Artık tüp bebek tedavisini de bırakmak zorunda kaldım.
Sonrasında yeniden transfer olmak için doktoruma gittim. Doktorum rahimde kanama olduğunu, yara açıldığını uzun süre transfer olamayacağımı söyledi. Ağlayarak eve döndüm.
Ve doktorumun bana rahimde kanama var dediği ay, adetim biter bitmez mucizevi şekilde erken yumurtlama yaşayıp, yine imkansız şekilde gebe kaldım. Doktorum transfer imkansız dediğinde ben çoktan gebeydim.
Benimki detayları çoook uzun olan neredeyse imkansız bir hikayeydi. İçinde çok acı biriktirdi. Ama ben başardım.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Lütfen en karanlık gecede bile umudunuzu kaybetmeyin.