Sudesudee Kızlar anne karnında kalbi duran ölen bebeği ne zaman kürtaja alıyorlar bilgisi olan var mı hemen mi işlem yapılıyor bekletiliyor mu süreç nasıl gidiyor anestezi ile mi yoksa bayıtılmadan mı?
surfermom Sudesudee ben daha önce 7 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Hemen yapmadılar sebebi kürtaja gerek kalmadan haplarla düşürmeye çalıştılar. Fakat içimde parça kaldığı için 4-5 gün sonra yine de kürtaj oldum. Boşuna o üzgüntü ile acı ve ağrı çektim. İlk haftalar olduğı için anestezi aldım. Burada gördüğüm daha ileri haftalarda kayıp olursa suni sancı ile doğum şeklinde alıyorlar. Rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🏻
Yassey Sudesudee ben 24 haftalık bir düşük yaşadım 10. Haftaya kadar kürtajla alıyorlar anestezi altında 10. Haftadan sonra rahimden ilaç veriyorlar hap açılman olup düşene kadar her 6saatte bir veriyorlar sancın başlıyor normal doğum yapar gibi doğuruyorsun sonra beni normalde anesteziyle kürtaj yapmaları gerekiyordu bana canlı canlı yaptılar o anın üzüntüsüyle karşıda çıkamadım kesinlikle anestesi altında kürtaja gir canım çok geçmiş olsun
Bahar86 Sudesudee kesinlikle hiç bekletmedi benim Dr um seni zehirleyebilir dedi birisi 14 haftalık diğeri 9 haftalık ikisindede hemen kürtaj oldum
Enas2365 Benim doktorum 2 gün bekleyelim kendiliğinden düşebilir dedi 8 haftalıktım. Kontrole gittim düşmediği için kürtaja aldı. Anestezi aldım çatala çıkarttılar. İşlem sonrası ayılmam için bir odada dinlendim. Kendime gelince çıkışım yapıldı.
Sudesudee Enas2365 Çok geçmiş olsun rabbim sabır versin 🙏🏻 surfermom Amin inşallah rabbim sabır versin 🙏🏻
Sudesudee Yassey Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun 🙏🏻 Aslibh Teşekkür ederim canım Bahar86 Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Mylove47 Sudesudee hemen bekletilmez aç olman lazım iki saatlik açsan hemen alırlar su da icmemen lazım o ara ondan sonra aliyolar zaten
Mylove47 Sudesudee ben 9 haftalık durmuş 12haftada farkettik doktora gidince yoksa haberim olmazdı benim hemen de yaptı doktor acilen kendinize kalmış dedi de zehirleme riski olduğu için yapılması gerekiyor öldüğünde
Srp53 Sudesudee geçmiş olsun ben iki hafta ölü bir şekilde gezmişim öyle 7. Haftada kalbi durmuş içeride kist oluşturmuş artık başım falan dönmeye başlamıştı beni bekletmeden aldılar kürtaja anestezi ile oldum bazen hapla da düşünebiliyorlar ama yüksek ihtimal parça kalıyor mecburen kürtaja alıyorlar.
Rapunzel-25 Herkese geçmiş olsun kızlar Allah bidaha yasatmasin benimde büyüktü bebeğim suni sancıyla doğum yaptım kalan parçaları temizlediler:(