zeynepsg Kızlar henüz yeni gebeyim. 4 haftalık bir düşüğüm var. Dr tahlil yaptı henüz göstermedim ama epitel hücre aralığı 0.0-8.0 aralığında olması gerekirken benimki 14.0 çıktı çok mu sıkıntılı bir durum ?
melek-anne zeynepsg en az 3 lt su iç canım, enfeksiyonu geçirir, zaten gebelikte enfeksiyonlar suyla geçirilmeye çalışıyor son son çare ilaç, hayırlı olsun kucağına al inşallah sağlıkla
Taha100111 zeynepsg idrar yolu enfeksiyonu da epitel hucreler vücudunun koruma mekanizma işi goruyorlar kötü birşey değil yani. 14 çıkması da yüksek bir şey değil. Bol su ile geçer
myangelson zeynepsg ilaç falan veriyorlar ya da bol su iç diyorlar doktor yönlendirir duruma göre geçer merak etme korkulacak bir durum yoktur çok sık olan bir durum çünkü
zeynepsg myangelson ay çok teşekkür ederim rahatlattınız beni annem de bol su iç dedi su içmeye başladım
myangelson zeynepsg bazen doktorlar birşey yok bol su iç bile diyor sana da öyle der belki doktora ne zaman gözükeceksin sonuçlar için canım. Bol su içmeye devam et yaz ayındayız terledigimiz için vücuttan çok su kaybı oluyor bu yüzden daha çok su icmek gerekiyor 😊
zeynepsg melek-anne hemen başladık suya ben de 1 tane düşük olunca insan her şeyden korkuyor artık çok teşekkür ederim
zeynepsg myangelson doktora perşembe gideceğim kese de zaten o zamana anca gözükür dedi henüz çok yeni. Ben bol bol su içmeye başlayayım
koalamiyim zeynepsg epitel hücreler ciltte de bulunduğu için idrar örneği verirken ciltteki epitel hücreler de sonuca yansıyabiliyor. Tek başına epitel hücre yüksekliği enfeksiyon olduğu anlamına gelmiyor 🌸