Önce özele gittim 13. haftada açmıyor bu kıza benziyor dedi. Sonra ben Hacettepeye takipliydim 16. haftadan beri hep erkek dediler pipi gösterdiler. Dedim neyse detaylıyı bekleyeyim. Detaylıyı yapan doktor ve prinatolog da doçentti ikisi birlikte 45 dakika incelediler. Normalde orda cinsiyet söylemiyoruz ama siz bilinçli bir annesiniz gösterim detaylı dedi. Döndürdü ekranı bak bu erkek dedi. Alttan üstten çıkıntıları gösterdi. Kordon değil bu dedi evirdi çevirdi evet erkek dedi. Ama ilk özeldeki kadın kız demişti ya içimden hep kız olsun diye geçiriyodu. Neyse daha sonra artık 32. haftaya geldik gittim normal muayeneye sordum tekrar artık bu saatten sonra belli olmaz benek iyice sıkıştı ama bu koca kafalı bir erkek dedi. Bu arada Hacettepede muayeneye tek bir doktor girmiyor. Her ay değişiyor muayene eden doktor. Yaklaşık 4 tanesi zaten erkek dedi hiç kız diyen olmadı. Neyse erkek bekliyoruz biz normal doğurdum canlı canlı gördüm yani kızım doğdu. Koca kafalı kısmı doğruydu hakkaten koca kafalıydı ama kızdı😅😅😅