cansureis ay kafayı yedim test yapmaktan da bu süreçten dee. İlk 3-4 dakikalık sonuç bu ben mi bişiler görmeye kodladım kendimi yoksa sizde görüyormusunuz bu efektli buda normal
Liv3652 cansureis canım bende göremedim ama adetin iki gün geçmiş bu test çok hassas değil benim 6-7 gün geçtikten sonra bu testte bile çok hafif çıkmıştı erken test ya da kan daha güvenilir gibi geldi bana
cansureis Liv3652 Bugün kan vermeye gidicem zaten bide alttan muayene olmak istediğimi söylicem daha önce kistim vardı doktor küçülmüş demişti ama yinede bi baktırıcam
Gsanalika Erken gebelik testi al ve 2 hafta sonra yap hemen yapma anca bebek oluluyor 7 günde zaten yerleşme olur diger 7 günü gözükür :) ben kan testi versigimde çıkmadımdğşün 😀😀😀😀💙 ama hamileymişim hemde 2 aylık kandada çıkmadı yani 😀😀
Yaseminn2345 Gsanalika Acaba labaratuvarda vs mi sıkıntı var 2 aylık HCG çıkması lazım ilk defa duydum
Yaseminn2345 Geç döllenme değilse yok bence çünkü çok silik de olsa bir çizgi olması lazımdı. Görünmüyor pek. İnsanın sürekli test yapası geliyor biliyorum ama bence sakin kalıp 3-4 gün beklemek en iyisi.
Gsanalika @cansureis aynn knk düşün yani 😀😀😀pcosluyum birde adetlerim düzensiz benim zaten şimdi 5 aylıgım :)