Adeninannesiseren Kızlar hangi ilaç takviyeleri aliyorsunuz. Ben 11 haftalık hamileyim. Gynoferon dişinda herhangi bi ilaç yazmadı doktor. Doktorumu değitirecegim zaten ama sizlerin bu haftalarda hangi ilaçları aldıgını merak ettim
teachermom1 Adeninannesiseren Sadece folik asit ilk 12 hafta. Onun da markasının önemi yok eczaneden herhangi birini alıp kullanabilirsiniz.
Arseee Adeninannesiseren ilac vermedi diye dr degistirmeyi mi dusunuyorsunuz? 22 haftalik hamileyim sadece vitamin kullaniyorum kan demir vs hic birini kullanmadim cunku tahlillerime gore gerek yoktu.
Mom_83 Adeninannesiseren o haftalarda sadece folik asit kullandım canım, 3 ay sonrasında multivitamin ve demir ilacı verdi
SusamTanecigi Adeninannesiseren 11 haftada iki mom folik asit vermişti 12 hafta sonrası gyno ferro sanol kan ilacı ve regenesis max omega 3 multivitamin verdi
Adeninannesiseren teachermom1 ben gidip kafama göre alicam o zaman eczaciya da sorarım. Ama ben suan 11 haftalığım bunca zaman içmedim. Şöyle bir iki ay içsem nolur
teachermom1 Adeninannesiseren Alıp kullanın mutlaka geç başlayanlar bir süre daha kullanıyor ama doktorunuz başlatmalıydı bebeğin omurga sağlığı için.
Adeninannesiseren Arseee evet 11 haftalık gebeyim. İlk günden beri kendisinde takipliyim. İnsan en azından bi folik asit vermes mi.
Arseee Adeninannesiseren foliki dr vermesine gerek yok gebelik planliyorsan zaten kendi isteginle gidip kullanabilirsin. Bunun icin dr soylemesi gerekmiyor. Zaten yazsada sgk karsilamiyor her turlu kendin aliyorsun. Bunu bu kadar dert etme kendine. Ha baska konularda da ilgisiz ise o zman degistir tabiki.
Adeninannesiseren Arseee ben kendim alabileceğimi bilmiyordum. Doktorun iradesinde onun yazması gereken onerdigi bi marka olmalı falan diye düsünüyordım. Yoksa zaten fiyatı sgk karsılaması benim için hiç önemli degil
SevvaallEr Adeninannesiseren Genelde doktorlar kan değerlerinize göre ilaçlar yazıyor benım d vitaminle b12 düşüktü diye onu kullanmıstım 6 haftadan sonra, 12 haftaya kadae folık asit kullandım sonra bıraktırdı omega3 takvıyesı verdı bebek ıcın oda hamılelık son 10 gün kalaya kadar kullan dedı bıde 5. Ayda demir takvıyesı alıyorum
ikotrtn Adeninannesiseren ben 3 ay folicus içtim sonrasında ferrum vinalac OMEGA 3 ve kalsiyum içmeye başladım
Esenha Adeninannesiseren 12. Haftadan vitaminlare baslaniyor diye biliyorum . Ilk bana multivitamein sonra d vitamini sonra demir calsiyum magnezyum falan yazmisti ama haftaya gore ilaclar degisiyor demiri mesela 16 oncesi vermiyolar gibi doktora sormadan kafaniza gore kullanmamalisiniz