Hanus Eminer Ultrasondan bakıyor, oradaki sekretere birşeyler söylüyor, sekreter yazıyor. Oldu bitti. Malesef devlet böyle. Özelde daha cok ilgileniliyor tabi.
Eminer Hanus sana hicbi bilgi vermiyormu devlete bi gidim begenmezsem baska bi yere ozele tekrar giderim
Hanus Eminer yok canım ultrasondaki kişi hiçbir şekilde bişey istemiyor. Elindeki kağıtla doktora gidiyorsun , doktor varsa sıkıntı söylüyor, yoksa eğer iyi deyip geçiyor. Nerede doğum yapmayı düşünüyorsun?
Eminer Hanus benim ilk hamileliğim suan arastiriryorum hastaneleri zekai tahir ve etlik hastanesi devlet ama hic kimse guzel seyler söylemiyor ozellikle etliktekiler icin lokman hekime sordum sadece dogum 3100 sezeryan 3500 12cd nafiz korez devlet hastanesi coşkun ümit bey ona gidiyorum normal kontroller icin cok cok memnunum hic biyer bulamazsam orda yapicam
Hanus Eminer Kanamam olmuştu acile gitmiştim Nafiz köreze. Beni büyük doğuma yönlendirdi hemen hiçbir şey yapmadı. Ve orası gerçekten çok kalabalık ama doktorlarını bilmiyorum orada hiç muayene olmadım. Lokman Hekim’de bi akrabamız doğum yaptı mikrop kapmış. Ben zekai tahire gidiyorum randevu ile iyi oluyor hiç beklemeden giriyorum. Doğumuda orada düşünüyorum bakalım hayırlısı
Eminer Hanus 12 cd evet bekliyorsun biraz ama ben cok cok memnunum zekai tahiri hic begenmedim cok ilgisizler
Kbr06 Eminer geçmiş olsun ben bugün doğum yaptığım için geç cevap atıyorum benim bebeğimin akciğerine şant takıldı size de bu işlemi önerebilirler araştırırken İnternette beynede takıldığını görmüştüm yorucu yıpratıcı oluyor ama güçlü olun yılmayın herşey geçer yoluna girer inşallah Rabbim sağlıklıca kucağına Almayı nasip etsin
ozum06 merhaba kizlar yenimahalle devlet hastanesi ksc haftalik olana kadar Kabul ediyor bilginiz varmi