Arasmom_ aryakus günün geçmiş kan en iyi sonucu verir bu benim üçüncü ve son tedavim ama umutsuzluğa kapılmıyorum
64Demet64 Gunun gevmis sabah aksak farketmez hep cikar normalde ama eminnolmaknistiyosan direk kan ver
Liv3652 aryakus tekrar böyle test yapmayın yarın direk kan verin en net erken orda belli olur ilk oğlumda bu testte bu şekilde öğrenmiştim ayni gün beta verdiğimde 230 du çok çok yeniydi hayırlısı olsun inşallah 🌸🥰
Tessd aryakus Çok erken olduğu için ilk idrarla olan daha net olur sonrasında çıkma ihtimali azalır. Ama gidip kan verseniz bu acabadan da kurtulursunuz
aryakus Liv3652 evet prodoctor yine çok silik çizgi hiç net değil bat günü yaptığım test gibi sabahki gayet netti anlamadım neden böyle oluyor
Liv3652 aryakus bazen testlerde öyle oluyor dediğim gibi en net kan verip beta baktırın içiniz rahat eder inşallah 🙏🏻
Kymetnur aryakus prodoktor testini suya tutunca ne yazık ki çizgi belirgin bir şekilde görünüyor. Acı bir tecrübe yaşadım ben de sizin gibi maalesef kan verdiğimde negatifti. Erken gebelik testlerini yıkamayın. Gerçekten anlıyorum hayal kırıklığını 😔
aryakus Kymetnur ikincisinide sudan geçirdim o çıkmadı öyle 🤔 atesti yıkayınca kuruma olup olmadığı belli oluyor dediler o yüzden yaptım 🤷🏻♀️
Kymetnur aryakus adetin geçmiş bence verebilirsin . İnşallah test gerçektir ve bebeğin seninledir canım 🥰❤️
Kymetnur aryakus hakkımızda hayırlısı olsun. Adet olmadığımız sürece bir Umut vardır diye düşünüyorum. Yada zamanı değil belki. Ben 3 yıldır çabalıyorum. Hiç gebeliğim olmadı maalesef