BeyzaNur_34_53 Yasemin_bilgili Bu isme ve anlamına bayılıyordum. Görümcem hamileydi doğuma yakın Zümra koy diye yalvardım ona bir ara vazgeçti deli misin harika isim diye aklını çeldim, kızının adını Zümra koydu. Hemen ardından hamile olduğumu öğrendim ve cinsiyeti kız isim ararken dedim ben ne yaptım ellerimle verdim güzelim ismi😂Zümra ismi içimde bir yaradır😂 isim de bir nasip☺️
Tuliy5 BeyzaNur_34_53 Çok da üzülmeyin bence, çünkü Zümra anlamı yanlış bilinen bir isim. 😅 Zümra aslında sadece zümre kelimesinin farklı bir yazılışı. Yani Zümra grup demek. Güzel ahlaklı kadın anlamı uydurma maalesef.
Damla Melike_02 Biriciğimin adı Öykü Belis Öykü’yü sevdiğim için Belis’i anlamlı olduğu için koyduk. Belis’in anlamı “Aşkın ilk meyvesi” 🤭🩷
Slnrcn esokeso henüz çok anlayamadım bugün 1 haftalık oldu 🥰 anlamı çok hoşumuza gitmişti kulağa da hoş geliyor. Hem bilinen hem de her yerde rastlanmayan bir isim.
Kaplan55 AMİNE FERHAN 🌸 Amine:İnanılır,güvenilir,sakıncasız,tehlikesiz,yüreğinde korku olmayan,korkusuz” Ferhan:Memnun, mutlu, sevinçli ve mesut
ZumrasMom_ Melike_02 zümra 🌸 Namuslu ve güçlü. Güzel, iyi ahlaklı. Yürekli, cesur, yiğit. Zeki, bilgili kadın.
Eslemim34 Remziye-karahan Bence bu kadar takılmayın, ben de kızımın adına eslem koydum Allah’a teslim olan kişi Olarak geçer. Sadece eskiden erkeklere konulan bi isimmiş diye duydum. Benim için önemli olan anlamı ve kuran da geçmesi. Bu ikisi de var Eslem ismin de.. çok sakin ve akıllı bir kızım var. Bu devir de de eslem diye bi erkek göremezsin zaten o yüzden gönlünden ne geçiyorsa onu koy🌸
Eslemim34 Arzuanne Bence yamaç çok güzel bi isim tek başına bile güzel duruyor. Ama para ilk defa duydum ilerde arkadaşları para ismiyle dalga geçebilir