Derleryahani Kızlar bebek hareketlerini hamileliğimin başlarında hep karnımın çok allt kısımlarında hissediyordum, şimdi hep ya üstte ya da üst sağda. Sizde nasıl? Acaba hareket hissedilen yer genelde bebeğin neresi oluyor, ayakları mı?
Skarakas Derleryahani yani buyudukce her yerde hissedilebiliyor. Su an 22. Haftadayim gobek deligimin hizasindan baslayip asagilara kadar yaptigi harekete gor e hissediyorum.
262223-- Derleryahani bende sürekli yukarda hissediyorum ağzımdan çıkacak gibi 😂😂eli ayağı hep yukarıda 38+4 olduk
Ess91 Derleryahani 35haftamdayim bebegin ayaklari surekli sag tarafimdan vuruyo hemde ne vurmak cikacak neredeyse. Hıçkırığıda sol alt tarafta yani karnimda çapraz duruyo gbi hissediyorum. Bebekler sıksık hıçkırır ordan anlayabilirsin başının yerini
19982023 Derleryahani 25 haftalık olduk . Göbeğimin az altından daha aşağılara iniyo hareket . Maşallah çok hareketli bir çocuk benimki de . Hiç durmadigi sürekli tepiklendigi için lavabo evim oldu benim .
Derleryahani Ess91 32. Haftaya yenı geçtim. Hıçkırık olduğunu bariz anlıyoruz yani öyle mi👀 Ben şimdiye kadar hıçkırık hiç hissetmedim galiba😀
Dogan-ca29 Ess91 ayyyynı ben bu.. sağ tarafımı delecek gibi hissediyorum bazen.. hatta yolunu bulsa sırtıma geçecek 😂 demek kafası solda olduğu için sol altta tık tık atmalar oluyo.. bilmiyordum bunu teşekkür ederim 😇… bebeğinizin cinsiyeti nedir
edadm Derleryahani 32+3 baş geliş bebek. hareketleri hep göbek deliğimin üstünde ve çevresinde oluyor
Derleryahani edadm Derleryahani Sak94 ben de başlarda kasıklarda hissediyodum. O ara bebek makat gelişti. Şimdi bir aydır üstte hissediyorum hep. Döndü demek ki şükür👌🏻
Sak94 Derleryahani ben 32 haftalık hamileyim bebek Kabala dçnöeden önce hep kasıklarımda kıpır kıpırdı. Şimdi bebek kanala dönmüş hep göbek deliğimin sağında üst kısımlarda hareket ediyor pardon tepiyor 🥲
Ess91 Dogan-ca29 sırtıma geçicek gercekten tam tur atmaya calisiyo heralde diyorum 😂 erkek olcak bizimki sizin bebisin cinsiyeti ne
Dogan-ca29 Ess91 bizimki de erkek 🤭 doğunca tepemizde gezecekler belli 😁😄 sağlıkla gelsinler yavrucuklar 🥰🥰
PervinY Derleryahani Dönmeden önce hep altta hissediyordum çok canım yanıyordu hatta tuvalet isteği bitmiyor😁 şimdi baş aşağı dönmüş bu sefer kaburgalarıma öyle bi batırıyor ki çok ta güçlü MaşAllah.
Minikayak24 Derleryahani valla canım 28+5 im bazen solda bazen sağda bazen üstte bazen kasıkta bazen vajina üstünde değişiyor sürekli😂