Csknaz 1woramy kesinlikle sürekli uyanıyorum her yerim ağrıyo artık bide oğlum var 2 buçuk yaşında vücudum kırılıyo resmen bisey yapmak istemiyorum bian önce doğursam olcak
Esmanurkarakoc123 1woramy 24 üncü haftdym. Sağıma soluma dönemiyorum. Bel ağrısı rahim ağrısı kask ağrısı. Sürekli çiş gelmesi uykuya hasretim bide 2 yaşında oğlum var. Çok yorgunum. Sadece doğurmak istiyorum. 😞
Nsm57 1woramy 31+6 bendende al o kadar mide yanmaları bile uykularımdan uyandırıyor çok dengesizlesti daha 57 günüm var zaman nasıl gecer bilemiyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun gerçekten
1woramy Csknaz kaçıncı haftanızdasınız acaba ya ben uyumak için her yolu denedim bazen çok güzel uyuyorum bazen gelmiyor saçma sapan seyler düşünüyorum huzursuz oluyorum sürekli
Birbebetoannesi Csknaz Siz=Ben denektir😀 2 yaşında oğlım var 34 haftalığım bende sabahları hiç kalkamıyorum bu saatte oldu uyuyamadım sezaryen olucağım için inşallah günümü ver dedim artım dr a😩
1woramy Wera prilam al eczaneden gece yatmadan 2 adet kullan belki iyi gelir sana bana başta iyi geliyordu suan banamısın demiyor
Csknaz 1woramy 34 olucam yarın dan sonra ama bende aynıyım sürekli bisey düşünüyorum her yerim ayrı açıyor artık eziyet olmaya başladı
Wera 1woramy prilam falan fayda etmiyor hastanede bile yattim sonunda raporlu serum yazdı onlarla ayaktayım bakiyorum gececek die ama ilerleyen haftalardada sıkıntılar bitmio 9 ay çekecez heralde
1woramy Esmanurkarakoc123 ben lavaboya gidiyorum tamam artık bitti diyorum o kapıdan çıkamadan bidaha geliyor 😅 delirecek gibi oluyorum ve sol kasıkta heran regl olacakmışım gibi bir sancı var
1woramy Csknaz bende bugün 34 olmuştum 1 ay kaldı doğumumuza ağırlaşmaktan hiçbişey yapamadım hastane çantam bile hazır değil
1woramy Nsm57 şuan okadar midem bulanıyor ki bi yandan da açlık hissi artık ne yiycegımı şaşırmış durumdayım 😒
Esmanurkarakoc123 1woramy benmde sağ kasigimda var ağrı ve acısı değişik bsy ben de anliyamadjm tuvalte gdnce cikasm gelmio 10 dk sonra geri gdyrm
1woramy Birbebetoannesi gün verdimi peki beni bugün nstye bağladı temız sancı yok dedi 9 gün sonra bidaha gel dedi