BetulMom Selam kızlar Eskişehir’de detaylı ultrasonu kime yaptırdınız.doktorum Turgay Şener ve zafer bütünü önerdi.Turgay bey biraz sinirliymiş galiba,soru sorunca kızıyormuş
Hzzz BetulMom canım bu konuda düşünmen gereken tek şey bebeğinin sagliğı olmalı burada olumlu ya da olumsuz bir cok yorum bulabilirsin ama kesinlikle turgay beyi tavsiye ederim.Tecrübesi ve bilgisi konusunda her hamilenin bir kerede olsa muayene olması gerekir diye düşünüyorum.Muayene esnasında büyük titizlikle inceleme yapiyor odasına gectiginizde istediğin soruyu sorabilirsin.Ben tereddüt etmeden beklenti icerisine girmeden kendisine güvenerek gittim ve muayenem cok pozitif gecti doktor bey bizimle sohbet etti bilgilendirme yaptı benim tavsiyem bu yönde
BetulMom Hzzz çok teşekkür ediyorum kararsız kaldım,muayene esnasında telefon çalarsa bile kızar,asla soru sordurmak falan dediler.ama Turgay beyin kariyeri de maşallah yok yok yani adam işin en iyisi
Hzzz BetulMom telefonları ultrason muayenesi yapilan yere almiyorsunuz zaten.Cantalarimizi doktor beyin odasina biraktik.Yaklasik 40 dk ultrasonla bakti espriler yapti.Ben gitmeden sorularimi hazirlamistim.Asiri sessiz temiz de bir ofisi var hemsiresi de cok ilgili ve kibar bir bayandı.Odasına gecince aklimdaki butun sorulari sordum eşimle de biraz sohbet etti.İsimiz biter bitmez ciktik önemli olan güzel haberler almaniz
BetulMom Hzzz evet önemli olan bebeğimin sağlıklı olması gerçekten.gidenlerin yorumlarından da her gebenin mutlaka görünmesi gereken çok bilgili bir doktor olduğuyla ilgili yorumlar da vardı
Hzzz BetulMom yani ne olursa olsun bilgisine ve tecrubesine ihtiyacimiz var renkli fotograflara yada kara kaşına gözüne degil.İcinize sinmezse başka ikinci bir doktorada gidersiniz böylece detaylı işini tamamlamış olursunuz.
Svnblg Alper yurdasiper de çok iyi perinatoloji detaylıya ona gidin derim Turgay ve zafer beyi benımde doktorum önerdi ama zaten anlaşmalı oldukları içindir o yüzden Alper bey daha iyi emin olun kızlar ve çok tatlı ilgili konuşkan herseye cevap veriyor güler yüzlü çevremdeki herkes ona gidiyor