Filizsz Kızlar çoğu kişi tahminde kız dedi ama icimden erkek geçiyor sizde yanılma oldumu buradaki arkadaşlardan tahminde bulunup 😇
minikmucizeemaak Filizsz Tabi ki oldu, çoğu kişi kız dedi oğlan diyen de vardı ama çoğunluk kızdı oğlum oluyor. Burada eğlencesine sordum zaten, %50 şans var en doğrusunu doktorunuz söyler 🌸
Bride_6470 Filizsz bana da suan kime sorsam kız diyolar içimden erkek geçiyor bakalım bi kaç hafta sonra belli olcak içimde erkekten yana gönlümüze göre olsjn inşallah ama burda yanılma olması com normal herkes tahmin yürütüyor doktorlar işini bilem insanlar
Filizsz minikmucizeemaak aynen canm sağlıkla gelsn benimde bi kızım var oglum olsun isterm ama burdaki tahminler sayesinde icimden erkek gecerken kıza dönüyor 🤣 hissm
Arzuanne Herkes kız dedi çin takvimi bir sürü şeye göre hep kizd dediler doktor erkek dedi ben hep erkek hissettim
Filizsz Arzuanne benim hissiyatim erkek kızım var onda cok farklıydı hamileliğim fakat burda yorum yapılınca hissim de kıza gidiyo 😊😊
Filizsz B_eyza 😊 o degilde herkes kız diyo erkek diyenler de sonradan kız diyo bende acaba kız mi diye düşünmeye başladım hahaha
Filizsz Bride_6470 tabiki doktor bile net bise diyemezken burada sadece tahmin eglence amacli benimde kızım var bi oglum olsun saglikli cok isterm insallah sizinde oglunuz olur gönlümüze göre versn rabbm
Eda_argnn Filizsz bana herkes erkek dedi ama içimde hep bir kız isteğii vardı tabiki evladın kızı erkeği olmaz ama cinsiyeti kızmış 💕
Filizsz Eda_argnn sağlıkla gelsn prenses bnimde kızım var kız başka merhametli kendi arkadaşını doğuracaksn 🌸 benimde ilk kızım oldu şükür kimseye ihityacm yok o cok farkli ama bide oglum olursa zirvede birakcm😊